L'exclusiu regal de Lewis Hamilton a Shakira per al GP d'Espanya

Shakira va tornar a Barcelona per a veure al seu amic Lewis Hamilton en el Gran Premi de Catalunya de Fórmula 1

Durant la carrera, diversos mitjans de comunicació van publicar el regal que Lewis Hamilton va fer a Shakira

Hamilton i Shakira van sopar a Barcelona en companyia d'uns amics

Hamilton i Shakira van sopar a Barcelona en companyia d'uns amics / Twitter

Shakira va tornar a Barcelona per a veure al seu amic Lewis Hamilton en el Gran Premi de Catalunya de Fórmula 1. La cantant colombiana havia deixat la ciutat després de la seva ruptura amb Gerard Piqué i ara, se l'ha relacionat amb el pilot britànic després de diverses imatges junts.

Durant la carrera, diversos mitjans de comunicació van publicar el regal que Lewis Hamilton va fer a Shakira. Un exclusiu regal amb el qual la colombiana va posar a les seves xarxes socials, amb el Circuit de Barcelona-Catalunya de fons.

El luxós obsequi era una peça de la marca Versace, que la mateixa Donatella Versace, vicepresidenta de la companyia, va comentar la publicació a Instagram.

Aquesta col·lecció va ser creada en col·laboració amb l'artista de la indústria musical, Dua Lipa, i Lewis Hamilton va estar convidat a l'esdeveniment de presentació, per la qual cosa aquí podria haver-se preparat el regal per a la cantant colombiana. La peça que lluïa Shakira en el Circuit de Barcelona-Catalunya té un cost de 1.500 dòlars.

Shakira va cridar l'atenció de la premsa després de ser vista al Gran Premi, on els seguidors alimentaven les especulacions de romanç amb Lewis Hamilton. Després de la carrera es van veure unes fotografies on tots dos compartien un sopar amb amics, amb el pilot britànic envoltant a Shakira amb el braç.