La nova cançó de Rosalia, "Tuya", està dedicada a Hunter Schafer?

Rosalia, ahir dijous 8 de juny a les 00:00 h va treure el seu nou single 'Tuya'

Una cançó que està sent analitzada entre els seus fans

'Tuya' de Rosalia

'Tuya' de Rosalia / Instagram

Cristina Clopés

Cristina Clopés

El videoclip es va gravar a Tòquio fa unes setmanes, segons l'artista catalana, però fins ahir, dijous 8 de juny a les 00:00 h no es va fer la seva presentació pública de la cançó 'Tuya'. En el videoclip es mostra la cultura japonesa: menjar, roba, tradicions, estils de vida i llocs emblemàtics, per exemple. Rosalia és una fan de Tòquio i amb aquest single ha pogut mostrar una ciutat única al món mentre canta una cançó on deixa molt clar qui és, el que val i que només aquesta nit serà 'Tuya'. I el que crida molt l'atenció és que apareix un rellotge al final del videoclip amb l'hora 22:22 h, quin significat tindrà per la cantant?

Quina relació té la cançó amb Hunter Schafer

Aquesta cançó a creat una polèmica al voltant de l'artista, ja que molts dels seus seguidors i no seguidors creuen que Rosalia és bisexual o que, esporàdicament i just abans de començar una relació amb Rauw Alejandro, va passar una nit amb Hunter Schafer, actriu de la sèrie 'Euphoria'.

Hunter Schafer

Hunter Schafer / Instagram

'Tuya' ha donat molt de si perquè moltes persones creuen que parla de la nit de passió que va passar amb Hunter Schafer abans d'estar amb el porto-riqueny i, que, aquesta nit va ser molt important i inigualable per a ella. Això és una especulació que es fa a través d'aquesta cançó, però els rumors d'una possible relació entre ambdues ja havien aparegut anteriorment perquè han compartit molts moments importants i encara, però amb menys freqüència, els continuen compartint.

El setembre de 2019 van anar juntes a una desfilada de moda de Nova York, també se les va veure juntes al 'Billboard Women in Music', on Rosalia va guanyar el premi 'Rising Star' i segons diverses fonts, Hunter va ser l'única persona, a part de l'staff de Rosalia, convidada per acompanyar-la als premis i a més a més, les paraules al rebre el premi van ser:

'Gràcies per venir amb mi, t'estimo molt'

Altres fans opinen que a les amigues també se les estima i que la cançó no va amb segones sobre un amor que no existeix. En el nou single també apareixen molts matisos on es mostra una Rosalia amb una molt bona autoestima, on demostra qui és, el que val i que qui estigui amb ella veurà el sol cada dia, cosa que no s'explica a les xarxes socials, però que té una gran importància en aquesta societat on l'autoestima ha quedat en segon terme.

Amb aquest single, la cantant es mostra partidària de donar visibilitat a la comunitat LGTBIq, segons 'los40.com'. Aquest èxit ha estat creat amb la col·laboració de Chris Jedy i Gaby Music, dos productors, els quals ja van estar darrere del seu HIT, 'Despechá'.