Rosalía i la seva parella, el també cantant i productor Rauw Alejandro, han trencat la relació, segons informa la revista People. La publicació estatunidenca ha pogut conèixer, a través de les seves fonts que, malgrat l'estima que tots dos se segueixen professant, han decidit acabar amb el seu compromís.

La notícia ha saltat aquest dimarts a la tarda, quan a les xarxes socials no paraven d'aparèixer comentaris sobre la possibilitat que aquesta ruptura s'hagués produït i just un dia després que l'artista de Sant Esteve Sesrovires publiqués un post a Instagram en el qual s'acomiadava de la gira del seu últim àlbum, Motomami, repartint agraïments a Déu, a la seva família, a l'equip i als fans, però no al que fins ara era el seu promès.

Els dos músics, tots dos de 30 anys, havien fet pública la relació el 2021, i des de llavors, els esments mutus i les expressions d'afecte eren habituals en les aparicions i publicacions a xarxes dels dos, que formaven una de les parelles més populars del show business.

Quan van començar la relació, Rosalía "havia perdut la fe en la masculinitat", però va conèixer a Rauw Alejandro "i tot va canviar", confessava l'artista catalana en una entrevista de la parella el passat març amb l'streamer Ibai Llanos. "Els homes que tenia al meu voltant eren 'emotionally unavailable'", va dir en un comentari que va recordar la seva relació amb C. Tangana. "Amb tu va ser la primera vegada que no vaig sentir això. Vaig sentir que tu no tenies por d'estimar ni de ser estimat. Tu em vas sorprendre, vaig tardar un temps a abaixar la guàrdia", va confessar la motomami en aquesta aparició en la qual promocionava el seu EP amb el cantant porto-riqueny, RR.