Rosalía i Rauw Alejandro haurien posat fi a la seva relació després de tres anys junts segons la revista 'People'. Segons aquest mitjà "les fonts diuen que malgrat l'amor i el respecte que els cantants tenen l'un per l'altre, tots dos van acordar acabar el compromís".

La notícia ha sorprès tots els seguidors de la parella, i és que els artistes presumien del seu amor dia rere dia, fins i tot van anunciar el seu compromís fa quatre mesos. De moment cap dels dos s'ha pronunciat, però s'ha especulat sobre el possible motiu de la ruptura.

Una de les teories més comentades en les últimes hores (no és l'única) és que Rauw hauria estat infidel a Rosalía amb una model: Valeria Duque. La colombiana és una model i influencer que ha guanyat cada vegada més fama tant pel seu treball com per la participació en programes de la televisió de Colòmbia.

Dóna la casualitat que Duque té una publicació a Instagram mostrant com es preparava per assistir a un concert de Rauw Alejandro a Mèxic. Va ser el 5 de juny passat pel que podríem tenir la data exacta de la infidelitat.

Això sí, no hi ha cap evidència que Valeria estigués a cap zona vip o es veiés amb Rauw Alejandro pel que aquesta possibilitat concreta atén més la rumorologia típica d'aquest tipus de ruptures que no pas una altra cosa.