Rosalía i Rauw Alejandro: l'adéu a un amor que semblava etern. Després de tres anys de relació i un compromís anunciat amb entusiasme fa set mesos, la parella de cantants va sorprendre el món en revelar la seva ruptura. Tot i que els motius no estan del tot clars, les darreres informacions apunten a una possible infidelitat per part del porto-riqueny amb una model colombiana.

La notícia va deixar Rosalía destrossada, però la cantant no ha deixat que la tristesa li impedeixi continuar amb la seva agenda professional. Va aparèixer a París per complir els seus compromisos i brindar el seu art als seus seguidors, encara que al seu cor el dolor sigui palpable.

La decisió de posar fi a la relació va ser presa de mutu acord, segons va informar People, coincidint amb el final de la gira internacional de l'artista catalana.

Rosalía va deixar un enigmàtic missatge a xarxes socials just abans d'aquesta notícia, agraint a tots els que l'han recolzat i esmentant el que ha significat "Motomami" a la seva vida.

Els rumors d'infidelitat per part de Rauw Alejandro amb una model colombiana han començat a circular amb força després de la confirmació de la ruptura.

Tot i que cap dels dos ha fet declaracions sobre això, les especulacions i l'interès dels seguidors dels dos artistes s'han disparat a la recerca de més detalls sobre aquesta separació inesperada.