María Teresa Campos continua ingressada l’Hospital Universitari Fundació Jiménez Díaz de Madrid en estat «molt greu», segons el nou comunicat emès pel centre mèdic aquest dilluns.

En un comunicat que ha emès a primera hora de la tarda d’aquest dilluns a petició de les filles, Terelu Campos i Carmen Borrego, s’informa que la situació clínica de la periodista «ha empitjorat» en les últimes hores.

S’ha de recordar que María Teresa Campos va ser hospitalitzada aquest diumenge després de patir una «insuficiència respiratòria aguda amb pronòstic reservat dins de la gravetat».

La primera a pronunciar-se va ser Carmen Borregoal programa Socialité, pocs minuts després que saltés la notícia als mitjans: «Ara mateix li estan fent proves a la meva mare, seran els metges els que parlin».

María Teresa Campos, en una imatge d'arxiu. Europa Press

Unes hores després, l’hospital ha emès un comunicat per l’expressa petició de Carmen Borrego i Terelu Campos que diu el següent: «María Teresa Campos ha sigut ingressada avui, dia 3 de setembre, pel servei de medicina interna a causa d’un quadro d’insuficiència respiratòria aguda. El seu pronòstic actual és reservat dins de la gravetat. Aquest comunicat s’emet a petició de les senyores Terelu Campos i Carmen Borrego».

De fet, el seu estat era una cosa que preocupava les seves filles, Terelu Campos i Carmen Borrego, tal com elles mateixes han confirmat en algunes de les seves últimes entrevistes. Totes dues han catalogat la situació com una cosa «molt difícil i complicada». A més, totes dues han assegurat en declaracions recents que «en aquests moments el que ens toca és donar, hem rebut molt d’ella i ara hem de tornar-l’hi».