José Labrador hospitalitzat a València

Descobreix la informació que ha facilitat l'exconcursant de 'MHYV' entre altres

José Labrador a l'hospital

José Labrador a l'hospital / Instagram

Carlos Merencià

L'exconcursant de 'Supervivientes', 'Mujeres y Hombres y Viceversa' i 'Gandia Shore', José Labrador, ha estat hospitalitzat a l'hospital de València. El jove ha penjat una fotografia a les seves xarxes socials, però sense donar gaires explicacions. 

A la imatge publicada al seu perfil, Labrador apareix sense samarreta, mostrant els seus bíceps i el seu tors nu, mentre es pot observar com el seu braç està enguixat i en cabestrell. A més, es pot veure que té una via intravenosa a través de la qual se li administra medicació.

Amb el seu característic sentit de l'humor, Labrador escriu a la seva publicació d'Instagram que “em vaig ficar una dent als ous i el ratolí Pérez es va enfadar. Em va tocar acabar amb el ratolí”, sense donar més explicacions sobre el que li ha passat i el motiu pel qual ha acabat en aquest llit d'hospital.

José Labrador

José Labrador / Instagram

A la secció de comentaris, figures del món de la televisió com el participant de 'La isla de las Tentaciones' Miguel Guerrero, el tronista de 'MYHYV' Alejandro Bernardos i el concursant de 'Gran Hermano' Pol Badía li han enviat missatges de suport com "Ànim amb aquesta recuperació animal!" o "Ànim tete!". La seva darrera publicació ha estat una història en què deia que "em costa queixar-me" i apareixia fent un gest de silenci amb el seu braç enguixat.