Marc Ribas cuina un "Cim i Tomba", el plat tradicional de Tossa de Mar, enmig del poble
David Aparicio
Veure galeria >
L’associació «Cuina Tradicional Tossenca» ha organitzat l'acte, que ha reunit 400 persones
Marc Ribas cuina un "Cim i Tomba", el plat tradicional de Tossa de Mar, enmig del poble
David Aparicio
L’associació «Cuina Tradicional Tossenca» ha organitzat l'acte, que ha reunit 400 persones
Marc Ribas cuina un "Cim i Tomba", el plat tradicional de Tossa de Mar, enmig del poble
David Aparicio
L’associació «Cuina Tradicional Tossenca» ha organitzat l'acte, que ha reunit 400 persones
Marc Ribas cuina un "Cim i Tomba", el plat tradicional de Tossa de Mar, enmig del poble
David Aparicio
L’associació «Cuina Tradicional Tossenca» ha organitzat l'acte, que ha reunit 400 persones
Marc Ribas cuina un "Cim i Tomba", el plat tradicional de Tossa de Mar, enmig del poble
David Aparicio
L’associació «Cuina Tradicional Tossenca» ha organitzat l'acte, que ha reunit 400 persones
Marc Ribas cuina un "Cim i Tomba", el plat tradicional de Tossa de Mar, enmig del poble
David Aparicio
L’associació «Cuina Tradicional Tossenca» ha organitzat l'acte, que ha reunit 400 persones
Marc Ribas cuina un "Cim i Tomba", el plat tradicional de Tossa de Mar, enmig del poble
David Aparicio
L’associació «Cuina Tradicional Tossenca» ha organitzat l'acte, que ha reunit 400 persones
Marc Ribas cuina un "Cim i Tomba", el plat tradicional de Tossa de Mar, enmig del poble
David Aparicio
L’associació «Cuina Tradicional Tossenca» ha organitzat l'acte, que ha reunit 400 persones
Marc Ribas cuina un "Cim i Tomba", el plat tradicional de Tossa de Mar, enmig del poble
David Aparicio
L’associació «Cuina Tradicional Tossenca» ha organitzat l'acte, que ha reunit 400 persones
Marc Ribas cuina un "Cim i Tomba", el plat tradicional de Tossa de Mar, enmig del poble
David Aparicio
L’associació «Cuina Tradicional Tossenca» ha organitzat l'acte, que ha reunit 400 persones
Marc Ribas cuina un "Cim i Tomba", el plat tradicional de Tossa de Mar, enmig del poble
David Aparicio
L’associació «Cuina Tradicional Tossenca» ha organitzat l'acte, que ha reunit 400 persones
Marc Ribas cuina un "Cim i Tomba", el plat tradicional de Tossa de Mar, enmig del poble
David Aparicio
L’associació «Cuina Tradicional Tossenca» ha organitzat l'acte, que ha reunit 400 persones
Marc Ribas cuina un "Cim i Tomba", el plat tradicional de Tossa de Mar, enmig del poble
David Aparicio
L’associació «Cuina Tradicional Tossenca» ha organitzat l'acte, que ha reunit 400 persones
Marc Ribas cuina un "Cim i Tomba", el plat tradicional de Tossa de Mar, enmig del poble
David Aparicio
L’associació «Cuina Tradicional Tossenca» ha organitzat l'acte, que ha reunit 400 persones
Marc Ribas cuina un "Cim i Tomba", el plat tradicional de Tossa de Mar, enmig del poble
David Aparicio
L’associació «Cuina Tradicional Tossenca» ha organitzat l'acte, que ha reunit 400 persones
Marc Ribas cuina un "Cim i Tomba", el plat tradicional de Tossa de Mar, enmig del poble
David Aparicio
L’associació «Cuina Tradicional Tossenca» ha organitzat l'acte, que ha reunit 400 persones
Marc Ribas cuina un "Cim i Tomba", el plat tradicional de Tossa de Mar, enmig del poble
David Aparicio
L’associació «Cuina Tradicional Tossenca» ha organitzat l'acte, que ha reunit 400 persones
Marc Ribas cuina un "Cim i Tomba", el plat tradicional de Tossa de Mar, enmig del poble
David Aparicio
L’associació «Cuina Tradicional Tossenca» ha organitzat l'acte, que ha reunit 400 persones
Marc Ribas cuina un "Cim i Tomba", el plat tradicional de Tossa de Mar, enmig del poble
David Aparicio
L’associació «Cuina Tradicional Tossenca» ha organitzat l'acte, que ha reunit 400 persones
Marc Ribas cuina un "Cim i Tomba", el plat tradicional de Tossa de Mar, enmig del poble
David Aparicio
L’associació «Cuina Tradicional Tossenca» ha organitzat l'acte, que ha reunit 400 persones
Marc Ribas cuina un "Cim i Tomba", el plat tradicional de Tossa de Mar, enmig del poble
David Aparicio
L’associació «Cuina Tradicional Tossenca» ha organitzat l'acte, que ha reunit 400 persones
Marc Ribas cuina un "Cim i Tomba", el plat tradicional de Tossa de Mar, enmig del poble
David Aparicio
L’associació «Cuina Tradicional Tossenca» ha organitzat l'acte, que ha reunit 400 persones
Marc Ribas cuina un "Cim i Tomba", el plat tradicional de Tossa de Mar, enmig del poble
David Aparicio
L’associació «Cuina Tradicional Tossenca» ha organitzat l'acte, que ha reunit 400 persones
Marc Ribas cuina un "Cim i Tomba", el plat tradicional de Tossa de Mar, enmig del poble
David Aparicio
L’associació «Cuina Tradicional Tossenca» ha organitzat l'acte, que ha reunit 400 persones
Marc Ribas cuina un "Cim i Tomba", el plat tradicional de Tossa de Mar, enmig del poble
David Aparicio
L’associació «Cuina Tradicional Tossenca» ha organitzat l'acte, que ha reunit 400 persones
Marc Ribas cuina un "Cim i Tomba", el plat tradicional de Tossa de Mar, enmig del poble
David Aparicio
L’associació «Cuina Tradicional Tossenca» ha organitzat l'acte, que ha reunit 400 persones
Marc Ribas cuina un "Cim i Tomba", el plat tradicional de Tossa de Mar, enmig del poble
David Aparicio
L’associació «Cuina Tradicional Tossenca» ha organitzat l'acte, que ha reunit 400 persones
Marc Ribas cuina un "Cim i Tomba", el plat tradicional de Tossa de Mar, enmig del poble
David Aparicio
L’associació «Cuina Tradicional Tossenca» ha organitzat l'acte, que ha reunit 400 persones
Marc Ribas cuina un "Cim i Tomba", el plat tradicional de Tossa de Mar, enmig del poble
David Aparicio
L’associació «Cuina Tradicional Tossenca» ha organitzat l'acte, que ha reunit 400 persones
Marc Ribas cuina un "Cim i Tomba", el plat tradicional de Tossa de Mar, enmig del poble
David Aparicio
L’associació «Cuina Tradicional Tossenca» ha organitzat l'acte, que ha reunit 400 persones
Marc Ribas cuina un "Cim i Tomba", el plat tradicional de Tossa de Mar, enmig del poble
David Aparicio
L’associació «Cuina Tradicional Tossenca» ha organitzat l'acte, que ha reunit 400 persones
Marc Ribas cuina un "Cim i Tomba", el plat tradicional de Tossa de Mar, enmig del poble
David Aparicio
L’associació «Cuina Tradicional Tossenca» ha organitzat l'acte, que ha reunit 400 persones
Marc Ribas cuina un "Cim i Tomba", el plat tradicional de Tossa de Mar, enmig del poble
David Aparicio
L’associació «Cuina Tradicional Tossenca» ha organitzat l'acte, que ha reunit 400 persones