Les 27 olles de La Sopa de Verges bullien ahir al migdia amb força a la Plaça Major del municipi. Ho feien després que l’any passat aquesta tradicional festa de dimarts de Carnestoltes s’hagués de suspendre per les restriccions sanitàries imposades per la pandèmia de Covid-19. Des de les 7 del matí, els cuiners vergelitans vigilaven el xup-xup del caldo mentre aguantaven estoicament la fumera que deixava anar en coure’s sobre els troncs de llenya. Cada cert interval de temps, s’hi abocava un ingredient nou que havia estat preparat amb antelació. «Per poder tirar avui els ingredients dins el perol, ho has de tenir a punt perquè sigui més àgil», va explicar el veí i cap de cuina des de fa més de vint anys, Joan Maria Brus.
Torna la tradicional sopa de Verges
Aniol Resclosa
Les 27 olles de La Sopa de Verges bullien ahir al migdia amb força a la Plaça Major del municipi. Ho feien després que l’any passat aquesta tradicional festa de dimarts de Carnestoltes s’hagués de suspendre per les restriccions sanitàries imposades per la pandèmia de Covid-19. Des de les 7 del matí, els cuiners vergelitans vigilaven el xup-xup del caldo mentre aguantaven estoicament la fumera que deixava anar en coure’s sobre els troncs de llenya. Cada cert interval de temps, s’hi abocava un ingredient nou que havia estat preparat amb antelació. «Per poder tirar avui els ingredients dins el perol, ho has de tenir a punt perquè sigui més àgil», va explicar el veí i cap de cuina des de fa més de vint anys, Joan Maria Brus.
Torna la tradicional sopa de Verges
Aniol Resclosa
Les 27 olles de La Sopa de Verges bullien ahir al migdia amb força a la Plaça Major del municipi. Ho feien després que l’any passat aquesta tradicional festa de dimarts de Carnestoltes s’hagués de suspendre per les restriccions sanitàries imposades per la pandèmia de Covid-19. Des de les 7 del matí, els cuiners vergelitans vigilaven el xup-xup del caldo mentre aguantaven estoicament la fumera que deixava anar en coure’s sobre els troncs de llenya. Cada cert interval de temps, s’hi abocava un ingredient nou que havia estat preparat amb antelació. «Per poder tirar avui els ingredients dins el perol, ho has de tenir a punt perquè sigui més àgil», va explicar el veí i cap de cuina des de fa més de vint anys, Joan Maria Brus.
Torna la tradicional sopa de Verges
Aniol Resclosa
Les 27 olles de La Sopa de Verges bullien ahir al migdia amb força a la Plaça Major del municipi. Ho feien després que l’any passat aquesta tradicional festa de dimarts de Carnestoltes s’hagués de suspendre per les restriccions sanitàries imposades per la pandèmia de Covid-19. Des de les 7 del matí, els cuiners vergelitans vigilaven el xup-xup del caldo mentre aguantaven estoicament la fumera que deixava anar en coure’s sobre els troncs de llenya. Cada cert interval de temps, s’hi abocava un ingredient nou que havia estat preparat amb antelació. «Per poder tirar avui els ingredients dins el perol, ho has de tenir a punt perquè sigui més àgil», va explicar el veí i cap de cuina des de fa més de vint anys, Joan Maria Brus.
Torna la tradicional sopa de Verges
Aniol Resclosa
Les 27 olles de La Sopa de Verges bullien ahir al migdia amb força a la Plaça Major del municipi. Ho feien després que l’any passat aquesta tradicional festa de dimarts de Carnestoltes s’hagués de suspendre per les restriccions sanitàries imposades per la pandèmia de Covid-19. Des de les 7 del matí, els cuiners vergelitans vigilaven el xup-xup del caldo mentre aguantaven estoicament la fumera que deixava anar en coure’s sobre els troncs de llenya. Cada cert interval de temps, s’hi abocava un ingredient nou que havia estat preparat amb antelació. «Per poder tirar avui els ingredients dins el perol, ho has de tenir a punt perquè sigui més àgil», va explicar el veí i cap de cuina des de fa més de vint anys, Joan Maria Brus.
Torna la tradicional sopa de Verges
Aniol Resclosa
Les 27 olles de La Sopa de Verges bullien ahir al migdia amb força a la Plaça Major del municipi. Ho feien després que l’any passat aquesta tradicional festa de dimarts de Carnestoltes s’hagués de suspendre per les restriccions sanitàries imposades per la pandèmia de Covid-19. Des de les 7 del matí, els cuiners vergelitans vigilaven el xup-xup del caldo mentre aguantaven estoicament la fumera que deixava anar en coure’s sobre els troncs de llenya. Cada cert interval de temps, s’hi abocava un ingredient nou que havia estat preparat amb antelació. «Per poder tirar avui els ingredients dins el perol, ho has de tenir a punt perquè sigui més àgil», va explicar el veí i cap de cuina des de fa més de vint anys, Joan Maria Brus.
Torna la tradicional sopa de Verges
Aniol Resclosa
Les 27 olles de La Sopa de Verges bullien ahir al migdia amb força a la Plaça Major del municipi. Ho feien després que l’any passat aquesta tradicional festa de dimarts de Carnestoltes s’hagués de suspendre per les restriccions sanitàries imposades per la pandèmia de Covid-19. Des de les 7 del matí, els cuiners vergelitans vigilaven el xup-xup del caldo mentre aguantaven estoicament la fumera que deixava anar en coure’s sobre els troncs de llenya. Cada cert interval de temps, s’hi abocava un ingredient nou que havia estat preparat amb antelació. «Per poder tirar avui els ingredients dins el perol, ho has de tenir a punt perquè sigui més àgil», va explicar el veí i cap de cuina des de fa més de vint anys, Joan Maria Brus.
Torna la tradicional sopa de Verges
Aniol Resclosa
Les 27 olles de La Sopa de Verges bullien ahir al migdia amb força a la Plaça Major del municipi. Ho feien després que l’any passat aquesta tradicional festa de dimarts de Carnestoltes s’hagués de suspendre per les restriccions sanitàries imposades per la pandèmia de Covid-19. Des de les 7 del matí, els cuiners vergelitans vigilaven el xup-xup del caldo mentre aguantaven estoicament la fumera que deixava anar en coure’s sobre els troncs de llenya. Cada cert interval de temps, s’hi abocava un ingredient nou que havia estat preparat amb antelació. «Per poder tirar avui els ingredients dins el perol, ho has de tenir a punt perquè sigui més àgil», va explicar el veí i cap de cuina des de fa més de vint anys, Joan Maria Brus.
Torna la tradicional sopa de Verges
Aniol Resclosa
Les 27 olles de La Sopa de Verges bullien ahir al migdia amb força a la Plaça Major del municipi. Ho feien després que l’any passat aquesta tradicional festa de dimarts de Carnestoltes s’hagués de suspendre per les restriccions sanitàries imposades per la pandèmia de Covid-19. Des de les 7 del matí, els cuiners vergelitans vigilaven el xup-xup del caldo mentre aguantaven estoicament la fumera que deixava anar en coure’s sobre els troncs de llenya. Cada cert interval de temps, s’hi abocava un ingredient nou que havia estat preparat amb antelació. «Per poder tirar avui els ingredients dins el perol, ho has de tenir a punt perquè sigui més àgil», va explicar el veí i cap de cuina des de fa més de vint anys, Joan Maria Brus.
Torna la tradicional sopa de Verges
Aniol Resclosa
Les 27 olles de La Sopa de Verges bullien ahir al migdia amb força a la Plaça Major del municipi. Ho feien després que l’any passat aquesta tradicional festa de dimarts de Carnestoltes s’hagués de suspendre per les restriccions sanitàries imposades per la pandèmia de Covid-19. Des de les 7 del matí, els cuiners vergelitans vigilaven el xup-xup del caldo mentre aguantaven estoicament la fumera que deixava anar en coure’s sobre els troncs de llenya. Cada cert interval de temps, s’hi abocava un ingredient nou que havia estat preparat amb antelació. «Per poder tirar avui els ingredients dins el perol, ho has de tenir a punt perquè sigui més àgil», va explicar el veí i cap de cuina des de fa més de vint anys, Joan Maria Brus.
Les 27 olles de La Sopa de Verges bullien ahir al migdia amb força a la Plaça Major del municipi. Ho feien després que l’any passat aquesta tradicional festa de dimarts de Carnestoltes s’hagués de suspendre per les restriccions sanitàries imposades per la pandèmia de Covid-19. Des de les 7 del matí, els cuiners vergelitans vigilaven el xup-xup del caldo mentre aguantaven estoicament la fumera que deixava anar en coure’s sobre els troncs de llenya. Cada cert interval de temps, s’hi abocava un ingredient nou que havia estat preparat amb antelació. «Per poder tirar avui els ingredients dins el perol, ho has de tenir a punt perquè sigui més àgil», va explicar el veí i cap de cuina des de fa més de vint anys, Joan Maria Brus.