Diari de Girona

Diari de Girona

El Bàsquet Girona gairebé esgota les entrades pel Barça i el Madrid

El club posa a la venda les localitats pels 17 partits de la fase regular de la lliga ACB a Fontajau amb una gran resposta dels aficionats, sobretot pels dos partits més esperats de la temporada

Una acció del Girona-Madrid de la temporada passada a Fontajau Marc Martí Font

Aconseguir una entrada per veure els partits del Bàsquet Girona contra el Barça i el Madrid aquesta temporada a la lliga ACB a Fontajau és, a hores d’ara, una missió pràcticament impossible. Aquest migdia el club ha posat a la venda les localitats per als 17 partits de la fase regular que es jugaran a Fontajau i la resposta ha tornat a ser molt bona, sobretot en els dos duels més esperats de la temporada.

Les localitats per aquests dos partits tenen preus que oscil·len, fila 0 a banda, entre els 22 euros del bloc extensible als 65 de la zona central inferior. El que es jugarà més aviat serà el del Madrid, el proper 8 d’octubre a 2/4 de 7 de la tarda. Els fons estaven exhaurits a primera hora de la tarda i tant a la zona central com als laterals tot just hi havia una vintena de tiquets disponibles, que en qüestió d’hores poden haver quedat adjudicats. L’espai del pavelló on encara hi pot haver alguna possibilitat de trobar seient és a la grada extensible, on al vespre hi ha encara unes 200 entrades lliures.

El partit contra el Barça, tot i que no es jugarà fins el diumenge 14 d’abril (17h), també té tota la pinta que exhaurirà el paper ben aviat. Els fons, com en el cas del duel contra el Madrid, ja estan plens i a les zones centrals i laterals no hi ha més d’una vintena de tiquets disponibles. A la grada extensible sí que encara en restaven un parell de centenars. Un altre partit que ha despertat força expectació és el Bàsquet Girona-Joventut, programat pel 17 de desembre (12.30). Aquest vespre tenia el fons inferior esgotat i un ritme de venda elevat. Les localitats per aquest duel són més barates que les del Barça i el Madrid, i oscil·len entre els 18 i els 45 euros, com les del Manresa.

El debut aquesta temporada a casa serà el dijous 28 de setembre (20.30) contra el Gran Canària, un partit que té una tarifa de preus que van des dels 16 euros (grada extensible central) fins els 40 de la zona central inferior. De moment per a aquest partit encara hi ha localitats en tots els sectors tot i que els fons estan pràcticament esgotats. Fontajau arriba als 5.200 espectadors en els partits ACB, uns 4.200 dels quals són abonats al club.

Compartir l'article

stats