Marc Fiol Palmada ha decidit posar punt final a aquesta etapa professional en un espai emblemàtic del Barri Vell i en un edifici històric on ha aconseguit portar l’establiment a formar part de les recomanacions de la guia Michelin des de l’any 2020
El cuiner de Cal Ros tanca el restaurant per Cap d’Any i deixa en l’aire el futur del local
MARC MARTÍ
Marc Fiol Palmada ha decidit posar punt final a aquesta etapa professional en un espai emblemàtic del Barri Vell i en un edifici històric on ha aconseguit portar l’establiment a formar part de les recomanacions de la guia Michelin des de l’any 2020
El cuiner de Cal Ros tanca el restaurant per Cap d’Any i deixa en l’aire el futur del local
MARC MARTÍ
Marc Fiol Palmada ha decidit posar punt final a aquesta etapa professional en un espai emblemàtic del Barri Vell i en un edifici històric on ha aconseguit portar l’establiment a formar part de les recomanacions de la guia Michelin des de l’any 2020
El cuiner de Cal Ros tanca el restaurant per Cap d’Any i deixa en l’aire el futur del local
MARC MARTÍ
Marc Fiol Palmada ha decidit posar punt final a aquesta etapa professional en un espai emblemàtic del Barri Vell i en un edifici històric on ha aconseguit portar l’establiment a formar part de les recomanacions de la guia Michelin des de l’any 2020
El cuiner de Cal Ros tanca el restaurant per Cap d’Any i deixa en l’aire el futur del local
MARC MARTÍ
Marc Fiol Palmada ha decidit posar punt final a aquesta etapa professional en un espai emblemàtic del Barri Vell i en un edifici històric on ha aconseguit portar l’establiment a formar part de les recomanacions de la guia Michelin des de l’any 2020
El cuiner de Cal Ros tanca el restaurant per Cap d’Any i deixa en l’aire el futur del local
MARC MARTÍ
Marc Fiol Palmada ha decidit posar punt final a aquesta etapa professional en un espai emblemàtic del Barri Vell i en un edifici històric on ha aconseguit portar l’establiment a formar part de les recomanacions de la guia Michelin des de l’any 2020
El cuiner de Cal Ros tanca el restaurant per Cap d’Any i deixa en l’aire el futur del local
MARC MARTÍ
Marc Fiol Palmada ha decidit posar punt final a aquesta etapa professional en un espai emblemàtic del Barri Vell i en un edifici històric on ha aconseguit portar l’establiment a formar part de les recomanacions de la guia Michelin des de l’any 2020
El cuiner de Cal Ros tanca el restaurant per Cap d’Any i deixa en l’aire el futur del local
MARC MARTÍ
Marc Fiol Palmada ha decidit posar punt final a aquesta etapa professional en un espai emblemàtic del Barri Vell i en un edifici històric on ha aconseguit portar l’establiment a formar part de les recomanacions de la guia Michelin des de l’any 2020
El cuiner de Cal Ros tanca el restaurant per Cap d’Any i deixa en l’aire el futur del local
MARC MARTÍ
Marc Fiol Palmada ha decidit posar punt final a aquesta etapa professional en un espai emblemàtic del Barri Vell i en un edifici històric on ha aconseguit portar l’establiment a formar part de les recomanacions de la guia Michelin des de l’any 2020
El cuiner de Cal Ros tanca el restaurant per Cap d’Any i deixa en l’aire el futur del local
MARC MARTÍ
Marc Fiol Palmada ha decidit posar punt final a aquesta etapa professional en un espai emblemàtic del Barri Vell i en un edifici històric on ha aconseguit portar l’establiment a formar part de les recomanacions de la guia Michelin des de l’any 2020
El cuiner de Cal Ros tanca el restaurant per Cap d’Any i deixa en l’aire el futur del local
MARC MARTÍ
Marc Fiol Palmada ha decidit posar punt final a aquesta etapa professional en un espai emblemàtic del Barri Vell i en un edifici històric on ha aconseguit portar l’establiment a formar part de les recomanacions de la guia Michelin des de l’any 2020
El cuiner de Cal Ros tanca el restaurant per Cap d’Any i deixa en l’aire el futur del local
MARC MARTÍ
Marc Fiol Palmada ha decidit posar punt final a aquesta etapa professional en un espai emblemàtic del Barri Vell i en un edifici històric on ha aconseguit portar l’establiment a formar part de les recomanacions de la guia Michelin des de l’any 2020
El cuiner de Cal Ros tanca el restaurant per Cap d’Any i deixa en l’aire el futur del local
MARC MARTÍ
Marc Fiol Palmada ha decidit posar punt final a aquesta etapa professional en un espai emblemàtic del Barri Vell i en un edifici històric on ha aconseguit portar l’establiment a formar part de les recomanacions de la guia Michelin des de l’any 2020
El cuiner de Cal Ros tanca el restaurant per Cap d’Any i deixa en l’aire el futur del local
MARC MARTÍ
Marc Fiol Palmada ha decidit posar punt final a aquesta etapa professional en un espai emblemàtic del Barri Vell i en un edifici històric on ha aconseguit portar l’establiment a formar part de les recomanacions de la guia Michelin des de l’any 2020
Marc Fiol Palmada ha decidit posar punt final a aquesta etapa professional en un espai emblemàtic del Barri Vell i en un edifici històric on ha aconseguit portar l’establiment a formar part de les recomanacions de la guia Michelin des de l’any 2020