El Girona juvenil no va aconse?guir sortir de la penúltima posició de la Divisió d'Honor, tot i que va arribar a gaudir d'un còmode avantatge de dos gols davant el Cornellà. El partit va ser igualat i el públic del Torres de Palau va gaudir d'un bon espectacle; ara bé, els visitants van acabar igualant el marcador i el punt assolit és insuficient per a les aspiracions locals.

Durant la primera part el conjunt visitant va gaudir de més ocasions i el Girona va jugar a la contra, una tàctica que els va donar bons resultats. El primer gol va venir d'un servei de banda llançat dins de l'area per part de Nil, que Òscar va controlar i engaltar de primeres en un potent xut creuat que va acabar al fons de la xarxa. El segon va venir quan Nahuel va treure la pilota a un rival i va deixar el remat per a Soto. Un defensa la va treure i aquest cop Lluc no va perdonar i va aprofitar el rebuig per enviar la pilota al fons de la xarxa. Era un esperançador 2-0.

Aleshores el Cornellà es va fer amo i senyor de la pilota. A falta de pocs minuts per al descans Ruibal va aconseguir retallar distàncies. Els locals podrien haver patit més si no hagués estat per les brillants intervencions de Campos a la porteria del Girona. El 2-2 definitiu va arribar a pilota aturada en una acció que Aitor va pentinar per batre la porta local. El Girona té ara la permanència a set punts.