El Girona va cloure la primera volta de la temporada amb un valuós punt al camp del líder Deportivo de la Corunya dissabte passat. Sobre el terreny de joc, Javi López va introduir diverses novetats a l'onze en el seu tercer partit a la banqueta gironina amb Juncà a l'extrem i Bordas novament a l'eix de l'atac. On no hi ha variacions ni ara amb el barceloní ni abans amb Ricardo Rodríguez és a la porteria ni a l'eix central on Isaac Becerra i Migue González són els únics jugadors de la plantilla que han disputat tots els minuts en joc de la Lliga (1.890). El porter és indiscutible mentre que el central de Sant Cugat, una temporada més, deixa a la banqueta tots els competidors que li fitxen a l'estiu. Enguany, Migue és el capità de l'equip en la seva setena campanya a Montilivi. L'altre intocable de l'alineació és Felipe Sanchón. El barceloní s'ha hagut de multiplicar una i altra vegada aquest primer tram de Lliga degut a la manca de peces ofensives fins al punt de disputar, com Migue i Becerra, tots els 21 partits de la primera volta. Això sí, l'ex de l'Aris s'ha perdut tres estonetes (15 minuts) de les victòries contra Alabès (1-0), Eibar (0-3) i Mirandés (1-2).

Becerra, Migue i Felipe Sanchón, juntament amb el quart home amb més protagonisme en aquest primer tram de competició, David Timor, són la columna vertebral del Girona. El migcampista valencià acumula 1.473 minuts (17 partits) i gràcies als seus gols s'ha convertit en un dels jugadors més perillosos de l'equip. Després de Timor, l'altre jugador amb més participació és Jordi Matalama, consolidat de nou al doble pivot al costat del valencià, amb l'arribada de Javi López a la banqueta. El de Vilobí d'Onyar suma 1.276 minuts en 18 partits.

Entre els jugadors més utilitzats hi són també Juanlu Hens (1.246), David Garcia (1.238), Bordas (1.171) i Richy (1.136). Encara entre els onze amb més minuts acumulats hi figuren també Eloi Amagat (1.104) i Juncà (912).

Les lesions han impedit que homes com Jandro, Iván López, Carmona, Moisés Hurtado o Chus Herrero hagin gaudit de més protagonisme fins ara. De fet, un cop recuperats tant el de Mieres com el lateral cedit pel Llevant han començat a escalar posicions a la classificació de minuts jugats i ja en sumen 803 i 692, respectivament. Més minuts que Jandro i Iván López ha disputat Mas un home oblidat des de fa un temps tant per Ricardo Rodríguez abans com per Javi López ara.

També ha estat força partits lesionats Chando, l'únic davanter de la plantilla. Tot i això, el mallorquí tampoc ha jugat amb continuïtat quan ha estat en condicions de fer-ho i tans sols ha disputat 674 minuts en 15 partits. L'únic que no ha debutat la Lliga ha estat el porter Palatsí que només ha jugat Copa del Rei. Per al record d'aquesta primera volta quedarà el debut de Vivancos a Còrdova i Muñoz contra el Ponferradina.