"Hem fet un canvi d'imatge, hem jugat una de les millors primeres parts que he vist fins ara", destacava ahir al final del partit el director esportiu del Girona, Oriol Alsina, que va ser present a Riazor. En el tercer partit de Javi López a la banqueta l'equip tampoc va poder aconseguir guanyar, però Alsina va voler subratllar el valor d'un punt aconseguit "contra un rival de Primera que juga a Segona". "He vist un partit molt treballat, amb molta intel·ligencia tàctica. L'equip ha estat ben posicionat, amb posessió de la pilota. Hem controlat molt bé al Deportivo, tapant l'esquerra amb Juncà i David Garcia i intentant fer mal a la dreta amb Felipe", va afegir el director esportiu del club de Montilivi.

L'empat hauria pogut ser una victòria si el remat de Bordas a la primera part no haguès sigut desviat pel porter Lux amb la punta de la bota al pal. Per això Oriol Alsina destacava que "hem defensat el punt inicial i hem tingut una ocasió claríssima. Ens haguéssim pogut posar per davant". Una de les claus de la seriositat en la posada en escena dels blanc-i-vermells va ser la "intensitat i concentració" de tots els jugadors que van saltar a a la gespa. "Hem estat intensos i contentrats en les jugades d'estratègia, potser hem tingut manca de profunditat al davant però el rival era el Deportivo".

Els fitxatges han d'esperar

Preguntat per si alguna operació per reforçar la plantilla pot tancar-se en breu (malgrat que no es podria donar d'alta el futbolista fins pagar els jugadors que han denunciat el club per la prima de la promoció del curs passat) va dir que "segur que no". "No és fàcil: una cosa és fitxar per a la temporada vinent i una altra durant el mercat d'hivern".