Hi ha punts i punts. Empats que tenen un mal gust de boca perquè un equip ha sigut més superior o d'altres que, per exemple, s'aconsegueixen al camp del líder i després de donar una bona imatge. El marcador de Riazor no va moure's ahir en cap moment i, un cop finalitzat el matx, el tècnic Javi López va definir el punt com a "positiu". El vestidor va coincidir en què el joc realitzat a terres gallegues "és la línia a seguir" i que l'esforç a nivell defensiu va tenir premi.

Javi López va dirigir ahir el tercer partit com a líder de la banqueta gironina i va destacar que, ahir, els seus homes van augmentar "l'agressivitat i la fortalesa". Una circumstància que "ens ha permès aconseguir un punt important". El mateix entrenador va destacar que "la setmana passada (contra la Ponferradina) el resultat no va ser el que ens hagués agradat, però jo vaig tenir la sensació que hi havia brots verds. L'equip va fer un pas endavant". Aquest progrés que veu López, però, no s'ha vist traduït en victòries. El punt sumat ahir "sembla insuficient" però el preparador del Girona el donava per bo perquè "el rival és el líder i no és gens fàcil guanyar-lo".

Elogis al treball defensiu

Un Javi López visiblement més content que en els dos darrers partits a Mallorca i a Montilivi va elogiar l'esforç dels seus jugadors: "han fet un magnífic treball i se'ls ha de felicitar". En aquest sentit, el tècnic del Girona va destacar l'evolució defensiva dels seus homes, ja que "un dels nostres objectius era millorar aspectes defensius. La qüestió és creure en nosaltres". I això es tradueix en "actitud i estar més atents". "I l'equip ho ha fet". El barceloní va insistir en que "estem treballant molt a nivell defensiu i la gent està implicada i amb ganes de sortir d'aquesta situació". "Amb el treball i l'esforç que està fent el grup, aviat hi haurà millors sensacions".

Un altre dels aspectes que va ressaltar López és la unió de l'equip sobre el terreny de joc: "el més important és que volem que tot el que es faci tingui un funcionament col·lectiu. Això es fa amb convenciment i aquest és el nostre objectiu a curt plaç i hi estem treballant".

La felicitat gironina hagués estat ahir immensa si s'hagués aconseguit al camp del líder, davant un Estadi de Riazor imponent. No obstant, l'empat també va fer que jugadors i tècnics marxessin conscients que "hem demostrat que podem competir contra qualsevol" i que, abans de preparar el proper partit contra l'Alavés, tocava ""gaudir" del punt i del treball que ha fet l'equip". A nivell físic, alguns dels jugadors del Girona van acabar ahir el partit esgotats perquè "hi ha aspectes que són nous a l'hora de realitzar-los i el físic et queda una mica més tocat, però aquest és el ritme i la intensitat que s'ha tenir en tots els partits".

Felipe Sanchón i Becerra

Javi López també va tenir paraules ahir per al màxim golejador del Girona. Felipe Sanchón no va jugar ahir a la punta de l'atac "perquè el veia una mica més atrapat i ell es troba millor en posicions més endarrerides". També va tenir paraules per al porter Isaac Becerra, que va deixar la porteria a zero després de nou partits sense fer-ho, i va dir que "ha tingut alguna parada de mèrit. Nosaltres també ?ju?guem amb el porter, que és bo, i en aquests moments ens ajuda".