El lateral David Garcia, lesionat el passat dissabte al camp de l'Alabès, és dubte força seriós per al proper compromís de lliga. El manresà va sotmetre's aquest passat dilluns a última hora a una ressonància i el club de Montilivi va comunicar-ne ahir els resultats. Les notícies no són tant dolentes com en un principi podien semblar, ja que els serveis mèdics han descartat qualsevol mena de lesió al genoll, el principal temor del futbolista i també del cos tècnic. Si més no, David Garcia pateix unes molèsties als isquiotibials. No va entrenar-se ahir amb el grup en la doble sessió de treball (a Palafrugell, al matí, i a la tarda a Montilivi) i serà la seva evolució la que marqui si estarà o no disponible per enfrontar-se a l'Eibar. Depenent de com es trobi en aquests propers dies, se l'haurà de descartar per complet o no.

Amb el lateral esquerrà més a fora que no pas a dins per al proper partit, l'entrenador Javi López sap que no podrà comptar amb la seva parella de pivots habitual, ja que tant David Timor com Jordi Matamala hauran de descansar aquest cap de setmana per acumulació de targetes. Tots dos van ser amonestats l'anterior dissabte a Vitòria, han complert cicle i el Comitè els ha sancionat.

L'altra absència important serà la de Felipe Sanchón, que va lesionar-se la setmana passada durant un entrenament. El màxim golejador de la plantilla va ser baixa contra l'Alabès i, si no hi ha cap contratemps, encara li queden tres setmanes per acabar de fer net, pel que no es podrà vestir de curt per enfrontar-se a l'Eibar.

Chus Herrero evoluciona bé

La infermeria de Montilivi, habitualment plena aquesta temporada, la completa el defensa Chus Herrero. L'aragonès viu un autèntic calvari aquest curs ja que només ha pogut jugar 270 minuts (3 partits) en el que portem de lliga per culpa de les lesions. A mitjans de desembre, al jugador se li va practicar una artroscòpia que l'havia de tenir de baixa durant sis setmanes. Els terminis es compliran, però potser s'allargaran una mica, després que Javi López, ara fa uns dies, assegurés que al futbolista encara li quedaven dues o tres setmanes per començar a entrenar amb certa regularitat. L'evolució de Chus Herrero és positiva, tot i que l'aragonès no tornarà a jugar, si tot va bé, fins el proper mes de febrer.