Javi López va arribar amb la consigna de posar ordre defensiu. Si no et fan gols, no perds, devia pensar el nou tècnic. I de fet, cinc gols encaixats en cinc jornades, comptant la del seu debut a Mallorca, no és una mitjana dolenta del tot.

El segon pas que va anunciar l'entrenador va ser que s'havia d'arribar amb més contundència a l'àrea rival. Un fet que ahir es va fer palès del tot. Els gironins varen fer treballar de valent la defensa de l'Eibar.

Ara falta el tercer pas, que és ser contundent a l'hora de rematar. I en això, ahir també va posar-hi una primera pedra Alfredo Ortuño. Nou minuts va necessitar el jove davanter, des que va entrar al camp, fins que va marcar el seu primer gol amb la samarreta del Girona FC.

Davant d'això poden sorgir algunes preguntes. És el Girona actual un dels pitjors equips de la categoria?. Crec que la resposta és: no. Per tant, si estiguéssim d'acord en això, aleshores caldria plantejar-se que mantenint el bon to defensiu, recuperant el futbol d'atac que l'any passat ens va fer grans i aconseguint gol -via Ortuño i algun altre reforç que està per arribar-, aquest Girona té claus suficients per sortir d'aquesta part baixa.

I més, havent vist com després d'encadenar deu jornades seguides sense guanyar, amb un bagatge de 6 punts de 30 possibles en l'esmentat tram de lliga, la salvació és a només dos punts. Si amb aquesta esperpèntica estadística l'equip no està despenjat, a poc que arribi una victòria, que tremolin els rivals.