Definitivament el Girona B no podrà fer constar ni tenir a la banqueta el tècnic Miquel Àngel Muñoz perquè la normativa explicita que després d'haver estat vinculat al primer equip de la Lliga Adelante (era el segon de Ricardo Rodríguez) en el que resta de temporada només pot dirigir equips de futbol base. Muñoz, relleu d'Arnau Sala des que aquest va acceptar l'oferta de l'Olot, ja va haver de veure des de la grada el partit del seu debut, contra el Peralada, a Vilablareix, fa un parell de jornades. El club va aconseguir resoldre la situació de manera provisional i en el següent partit va poder-lo fer constar a l'acta (al camp del Canyelles). Aquest darrer cap de setmana, però, contra el San Cristóbal, Muñoz tampoc va poder dirigir l'equip perquè el Comitè Tècnic d'entrenadors ja havia advertit tant al club com a la Federació Catalana que la seva llicència quedava anul·lada.

Segons consta en l'acta d'aquest darrer partit, que el filial del Girona es va emportar amb comoditat (2-6), l'entrenador que va presentar el carnet va ser Serge Pechtner, que la temporada passada dirigia el Fornells a Segona Catalana. Ara estava col·laborant amb el filial, on és la mà dreta de Muñoz. El Girona s'exposava a una sanció si no resolia la situació i no podia presentar un entrenador amb els permisos en regla cada jornada.

Els gironins són tercers a la classificació de Primera Catalana i aspiren, clarament, a pujar a Tercera Divisió, que seria el lloc on el club voldria tenir el filial per anar foguejant els jugadors de la base abans d'ascendir-los al primer equip. Miquel Àngel Muñoz coneix perfectament els futbolistes del B perquè ell dirigia l'equip que va fer el salt de Segona a Primera Catalana el juny passat.