El Girona 2014/15 de Pablo Machín començarà a treballar el proper dilluns, 14 de juliol amb les primeres revisions mèdiques a la plantilla. Aquella primera setmana els entrenaments es faran a Montilivi però a hores d'ara no és gens descartable que, més endavant, s'acabi fent una estada de pretemporada en un indret encara per determinar. D'altra banda també s'està treballant en la confecció del calendari de partits amistosos. La idea és, com en campanyes anteriors, passejar l'equip pel territori i jugar en tots aquells camps de la província -preferiblement on hi hagi gespa natural- que ho sol·licitin. De moment hi ha tancat un duel contra el filial de l'Espanyol i es busca un rival amb cartell per a la presentació de l'equip davant l'afició al torneig Costa Brava.

Fins al 14 de juliol el director esportiu Oriol Alsina té molta feina per fer, immers en la profunda renovació d'una plantilla on ja se sap que no seguiran homes com Chando, Jofre, Moisés Hurtado, Adrià Carmona, Migue o Matamala, que acabaven contracte, i on és complicat que es puguin retenir futbolistes que aquest any han actuat aquí com a cedits (Ortuño, Timor, Ramalho, perquè Iván López es dóna definitivament perdut i jugarà a Primera amb el Llevant).

Aquesta setmana vinent podria ser clau per resoldre el futur dels tres homes que acaben contracte el 30 de juny i que han rebut una oferta per seguir. Són Eloi, Chus Herrero i Richy, i no sembla que hagi de ser senzill aconseguir que es quedin a Montilivi per culpa de la nova retallada de pressupost que s'aplicarà el curs que ve.

El Girona, de moment, ha tancat un únic fitxatge, el del davanter del Lleida Jaime Mata, que ja va ser presentat dijous a l'estadi. Properament arribarà el migcampista Àlex Granell, que aquesta temporada ha brillat al Prat, malgrat no poder evitar que l'equip barceloní acabés baixant a Tercera.

La Lliga Adelante 2014/15 arrenca el cap de setmana del 23-24 d'agost, set dies més tard que aquest curs. El sorteig del calendari es farà, en principi, durant la primera quinzena de juliol durant l'assemblea de la Federació Espanyola a la Ciutat del Futbol de Las Rozas.