L'espectacular mes que va fer el Girona amb victòries contra Ponferradina (3-0), Albacete (0-1),Sabadell (0-2) i Mirandés (3-0) ha fet que Isaac Becerra no fos l'únic jugador blanc-i-vermell inclós a l'onze ideal d'octubre de la LFP. A banda del porter, també hi figuren el central Richy Álvarez i el davanter Felipe Sanchón. El gallec va voler restar transcendència a l'elecció i va recordar que el premi és "per a tot l'equip que ha fet una gran feina". Richy creu que és "anecdòtic" figurar a l'onze però sí que desitja que "al millor onze del final de la temporada hi siguin els onze jugadors del Girona".

Un dels motius que ha dut el Girona a tenir tres representants al millor equip ha estat, com recordava Becerra, el no haver encaixat gols. En aquest sentit, Richy elogiava la qualitat de Becerra. "Està demostrant tant ara com l'any passat i al play-off que és un porter increïble. Els nostres porters són del bo i millor de la categoria", assegura Richy que recorda que no encaixar "no és només mèrit meu, de Lejeune o de Ramalho sinó de tot l'equip".

Richy està visquent segurament el seu millor moment amb la samarreta del Girona. Indiscutible des de l'arribada de Machín la temporada passada, enguany ha fet un pas endavant i s'ha convertit en tot un líder. I això que al juny acabava contracte i tenia els dos peus fora de Girona. "Me n'anava trist perquè acabava contracte i no m'havien dit res. Ara segueixo aqui, sóc el segon capità i estic orgullós de lluir el braçalet". "Tant de bo puguem seguir somiant. Primer espero que ens salvem aviat i després a veure si podem lluitar per ser a la part alta", diu.