N'hi ha que volien penjar el cartel de "no queden entrades" a la porta principal de l'estadi de Montilivi. N'hi ha que es conformarien en atraure cada dues setmanes prop de 6.000 aficionats a l'estadi. Mig miler amunt, mig miler avall. Tots, això sí, volen que les graderies presentin el millor aspecte possible. Sobretot ara, que el Girona va bé i lluita de tu a tu amb els grans de la categoria. És per això que el Consell de torn, com tots els que han anat desfilant en els darrers anys, rumia iniciatives perquè Montilivi s'ompli i combati els enemics de cada any, com ho són el fred, la televisió i la mandra d'una part de l'afició. Coincidint amb la visita del Recreativo i amb la possibilitat, si es resultats acompanyen, de tornar-se a enfilar al capdavant de la classificació, la cúpula ha engegat una nova campanya per aquest diumenge, amb preus especials per als abonats, una clucada d'ullet als estudiants de la Universitat de Girona i un homenatge al futbol base (blanc-i-vermell i també de la demarcació), al femení i també al futbol sala.

És una constant veure a les graderies de l'estadi a mainada de diversos equips de la província de Girona, vestits amb el seu xandall corresponent i animant l'equip de casa. No en serà una excepció aquest diumenge ja que tots els futbolistes de 5 a 16 anys que formin part de la base de qualsevol club de la província podran entrar al camp per només 1 euro. En faran prou amb portar el xandall del seu equip per veure's afavorits d'aquesta iniciativa. La base que s'endurà tot el protagonisme, però, serà la del Girona. Tots els seus integrants viuran en primera persona la presentació davant l'afició de Montilivi. I no només ells; també el futbol base i el futbol sala blanc-i-vermells seran presentats. Serà abans del duel, a partir de dos quarts de quatre de la tarda.

No seran els únics amb avantatges per aquesta jornada. Els abonats del Girona entraran de manera gratuïta, però podran comprar fins a dus entrades addicionals a preus especials: 5 euros (Gols), 10 (Preferent) i 25 (Tribuna). La tarifa per als que no són abonats s'eleva fins als 10 euros (Gols),15 (Preferent) i 30 (Tribuna).

Preus especials també n'hi haurà per als estudiants de la Universitat de Girona, com també per als seus professors i membres del PAS. Tots ells tenen a la seva disposició entrades a les zones de Gol a un preu de 5 euros.