A poc més de quinze dies perquè s'obri el mercat d'hivern ben pocs semblen que hagin de ser els moviments que es produeixin a Montilivi. Amb el límit salarial per fitxar cobert, incorporar nous jugadors és literalment impossible a no ser que hi hagi cap ingrés per la venda -tampoc prevista- d'algun altre. El que no sembla tan clar és que no hi hagi cap sortida a la plantilla per part d'algun futbolista que no compta amb els minuts que voldria. Ahir, Pablo Machín va parlar sobre la qüestió i va assegurar que "entendria" que algun jugador amb poc protagonisme volgués marxar. "De moment cap ho ha demanat i Machín espera que ningú li demani sortir. "Si hi ha algun cas puntual d'algú que no està a gust, ho entendré però m'agradaria que acabéssim la temporada els mateixos que la vam començar. Tots som importants. A més a més, als bons futbolistes se'sl veu en un munt d'aspectes", destaca el preparador sorià.

En aquest sentit, Machín va elogiar la tasca dels jugadors veterans de la plantilla. "Fan una tasca encomiable. Fosca però molt important i la valoro", recorda.

Tot i això, no seria d'estranyar que algun jugador fes el pas a la recerca de més protagonisme a la segona volta en un altre equip. De moment Jandro Castro ja ha començat a rebre ofertes i, malgrat que la seva intenció és no moure's, tampoc tanca la porta a cap sortida. Homes com el cordovès Juanlu Hens, David Garcia, Carles Mas, Cristian Gómez i sobretot el davanter manresà Gerard Bordas són alguns dels que podrien escoltar propostes aquest gener per canviar d'aires. "Tothom ha d'estar a gust. Si hi hagués algun cas, es plantejaria. Tothom, pel bon comportament que està tenint fins ara, al vestidor es mereix que el club tingui bona predisposició per facilitar-li qualsevol cosa que ens pugui plantejar", afegia l'exentrenador del Numància sobre alguna possible sortida.