Un gol de Juli, en el minut 91, va evitar el triomf del Girona a Montilivi davant l'Alabès (2-2), en un partit molt equilibrat i que els locals semblava que tenien guanyat després del gol marcat per Sandaza en el minut 89.

Els locals, amb aquest empat, s'encallen i sols han pogut guanyar dos punts en els últims quatre partits, mentre que els vitorians segueixen a la zona mitjana després de sumar quatre punts en els dos últims matxs.

El Girona va sortir a decidir d'hora, però l'Alabès no es va amagar. En un partit sense moltes ocasions, els dos gols en el primer temps van arribar després de dues accions a pilota parada.

El local Coris va animar el partit al quart d'hora de l'inici, quan un eslàlom seu va ser frenat en falta. El llançament directe de Lejeune va provocar la primera ocasió per al Girona.

Poc després ho va provar Juli, en un remat des de lluny. A la tercera, el Girona va marcar. Va néixer l'1-0 d'una falta del porter Manu Fernández sobre Sandaza. Richy va avançar el seu equip de llançament directe en el minut 26.

Dotze minuts més tard, va empatar l'Alabès. Galán va rematar de cap una falta lateral i va batre Becerra. Abans del descans, Mata va poder avançar el seu equip, però Manu Fernandez va enviar la pilota a córner en una clara ocasió.

L'ex del Girona Despotovic va tenir la primera ocasió a la segona part per al seu equip. Becerra va sortir en fals i Lejeune va haver d'intervenir per tapar l'intent de tret del davanter de l'Alabès.

Però el Girona es va animar i en pocs minuts va crear diverses ocasions de gol. Sandaza la va tenir, però Manu Fernandez es va trobar la rematada del davanter del Girona després d'un bon centre de Coris per la banda esquerra i un remat de Lejeune que va sortir fora per poc.

El domini dels gironins invitava a pensar que el 2-1 arribaria d'hora, però no va ser així. Va anar perdent gas el Girona i a poc a poc l'Alabès se'n va anar fent amb el partit.

Els alabesistes van tenir bones aproximacions, però sense encert. En l'últim quart d'hora, el Girona va fer un últim esforç, animat pels canvis ofensius que va ordenar Machín.

Sandaza va buscar la jugada individual en una acció que va acabar en la falta directa que va provocar el 2-1 a l'últim minut. Jandro va llançar al pal i el rebuig el va rematar de cap Sandaza.

Semblava que el 2-1 seria definitiu, però Juli també va aprofitar una indecisió de la defensa del Girona per rematar a plaer el 2-2 definitiu.

Fitxa tècnica:

2 - Girona: Becerra; Cifuentes (Jando, m.82), Lejeune, Richy, Mas, Coris (Aday, m.63); Pere Pons, Granell, Felipe Sanchón, Mata (Cristian Alfonso, m.74) i Sandaza.

2 - Alabès: Manu Fernández; Galán, Einar, Laguardia, Xabi Castillo, Toribio, Beobide, Toti (Raul Garcia, m.72) Juanma (Sangalli, m.46), Juli i Despotovic (Manu Garcia, m.84).

Gols: 1-0, m.26: Richy. 1-1, m.38: Galán. 2-1, m.89: Sandaza. 2-2, m. 90+1: Juli.

Àrbitre: Oliver de la Fuente Ramos (comitè Castella-Lleó). Va amonestar Lejeune per als locals i Einar, Manu Fernandez, Beobide i Toribio per als visitants.

Incidències: Partit de la divuitena jornada de la lliga adelante, disputat a l'estadi Montilivi de Girona davant 3.905 espectadors. El Girona va homenatjar el seu exjugador Migue, actualment en l'Alabés i que va ser l'autor del gol que va donar l'ascens a Segona A.