Pablo Machín és el primer d'il·lusionar-se amb la gran temporada del Girona i, conscient que l'equip va embalat cap a la lluita per l'ascens, intenta mantenir en públic un to baix per frenar l'eufòria que envolta Montilivi. "És clar que m'encanta parlar que tenim 44 punts, però crec que seria erroni canviar ara de discurs sobre els nostres objectius. Fa temps que diem que tenim la permanència encarrilada que el primer objectiu de la temporada, però nosaltres hem d'anar partit a partit i mirar ara cap a Tenerife", va argumentar ahir un tècnic que, però, admet que "l'esdevenir d'aquest partit a partit serà el que ens marcarà i ens encaminen cap a aquest nou objectiu que seria el premi de jugar el play-off".

La diferència entre la primera meitat, amb poques oportunitats de gol; i la segona, en la qual el Girona va acabar emportant-se la victòria amb els tres gols, va ser un altre dels temes que més a bastament va analitzar un Machín per a qui "com ja va passar el dia del Mallorca ens ha costat molt jugar, contra un equip que ha variat la seva manera de jugar tapant-nos bé les arribades per les bandes, però, a la segona part, després del nostre gol a pilota aturada, hem trobat molts més espais i hem estat clarament superiors". Per a Machín el fet que equips com el Mallorca o l'Alcorcón modifiquin la seva manera de jugar per visitar Montilivi demostra que "cada cop la gent ens té més respecte i, a mesura que avancin els partits, més equips tindran més respecte, o por, a l'hora de plantejar els seus partits aquí a Montilivi". Per a l'entrenador sorià del Girona, la prova més clara del respecte amb què l'Alcorcón va plantejar el partit és que "en la seva alineació de sortida només hi havia un sol jugador de carecterístiques ofensives al camp, David Rodríguez...".

Una idea de Pepe Bordalás que, com va passar amb el Mallorca fa unes setmanes, va funcionar bé a la primera meitat."No aconseguíem arribar bé, i tot i que ho havíem treballat perquè fos Eloi el que entrés com a acompanyant de Fran, però a la primera part no ho hem aconseguit i no ha estat fins després dels gols de Jonas que hem pogut trobar més espais per ser el Girona que tothom coneix". Els altres dos gols, obres dels davanters Sandaza i Felipe, va arribar després de dues bones assistències d'un cap a l'altre. "Felipe i Sandaza han estat generosos donant dos gols i crec que això és reflex de l'equip, tothom ha entès que sent solidari i generós l'equip en treu profit i s'aconsegueixen els objectius", va dir Machín remarcant que, en la jugada del 2-0, "Felipe, com qualsevol altre davanter, podria haver provat de xutar i no hauria estat una mala decisió, però ha vist que en Fran tenia més fàcil marcar i ha optat per donar-li".

El Girona encadena així tres victòries consecutives, sis partits sense perdre, però encadenar un quart triomf seguit, diumenge vinent l'equip juga a Tenerife, serien ja paraules majors i una ratxa que els gironins encara no han pogut encadenar aquesta temporada. "Què enteneu per una davallada després de guanyar tres partits? Empatar-ne un o dos... Jo crec que a vegades demaneu massa, després de guanyar tres partits no seria dolent empatar-ne un", va respondre Pablo Machín tot afegint que "m'agrada que la gent es plantegi objectius per al Girona com si fóssim un equip gran, però els equips grans s'han reforçat i nosaltres no ens ho hem pogut ni plantejar. Però aquest és un altre debat".

Finalment, Machín va recordar que l'equip està treient bons resultats tot i l'absència d'una peça important com Juncà: "Esperem que ja pugui tenir minuts a Tenerife i la setmana següent ja el puguem veure aquí a Girona jugant al nivell que tots estem acostumats".