Arribar i moldre. Tot el que ha envoltat el fitxatge de Raül Agné com a nou entrenador del Tenerife ha estat meteòric i ha anat a la velocitat de la llum. L'entesa va ser instantània i no en van ser una excepció les seves primeres 24 hores a Santa Cruz, on va arribar durant la nit de dimarts a dimecres. En la jornada d'ahir hi va haver de tot. Presentació davant els mitjans i també amb els que seran els seus jugadors fins, en principi, el 30 de juny. Només posar els dos peus a l'estadi Heliodoro Rodríguez López, Agné ja va dirigir una doble sessió per començar a preparar el duel de diumenge contra el Girona. Al seu costat, el preparador físic Toni Masferrer i el que serà la seva mà dreta, Fabián Rivero.

Abans de posar les piles als seus homes, va mantenir una xerrada amb els jugadors; va ser després de la sessió (en la qual el central Jorge Sáenz i el davanter Diego Ifrán van treballar al marge) que es va reunir amb els tres capitans de la primera plantilla: Javi Moyano, Aridane Santana i Suso Santana.

Tot plegat no va acabar al damunt de la gespa. Quedava ser presentat en societat i davant una notable expectació mediàtica, Raül Agné va dirigir a la premsa les seves primeres paraules com a tècnic del Tenerife. Amb el seu discurs, va venir a dir que vol un equip "atrevit, dominador de la pilota" i que no "oblidi la fortaresa defensiva", alhora que va refusar fer cap "revolució" perquè l'equip torni a assaborir la victòria. El de la França va recordar que el seu primer "objectiu" és "guanyar el Girona" aquest diumenge i que la "intenció" dels canaris serà, "sempre", anar a sumar la "victòria" en totes les jornades que resten de lliga.