Diumenge a l'Heliodoro Rodríguez hi haurà un duel a les banquetes molt interessant. Pablo Machín camina cap a convertir-se en el tècnic amb millor percentatge de punts del Girona, però és que a l'altre costat hi haurà un Raül Agné que ha arribat aquesta setmana a Tenerife i que, amb 99 partits, és el que més cops ha dirigit els blanc-i-vermells en aquesta etapa a la Lliga Adelante.

Agné va ascendir el Girona a Segona el 2008 i va ser-ne l'entrenador la temporada del retorn a la categoria de plata. No va acabar la lliga perquè a falta de cinc jornades, després de caure amb l'Elx i encadenar cinc derrotes seguides, Josep Gusó el va fulminar. Va acumular 37 partits. Posteriorment Agné va ser l'escollit per dirigir l'equip la campanya 2010/11. El club havia canviat de mans (Gusó el va traspassar a Josep Delgado) i amb Xavi Julià de director esportiu es va triar pel retorn del preparador que havia dut l'entitat al futbol professional. Aquell any va estar vorejant els llocs de promoció però finalment va haver-se de conformar amb una onzena posició. Agné va seguir la temporada següent però només va durar 20 jornades. Els mals resultats el van condemnar. En total, 99 partits dirigint els de Montilivi i repartits en tres temporades diferents.

Si Machín acredita un 60% dels punts que s'han posat en joc els registres d'Agné amb el Girona són força més minsos. Amb ell a la banqueta l'equip va sumar 27 triomfs, 34 empats i 38 derrotes. El seu balanç és del 38% dels punts disputats. Machín se situarà al final d'aquesta temporada com el segon tècnic amb més partits (55 de lliga, sense comptar el possible play-off), superant Rubi i Julià.