La trajectòria de Raül Agné en el món de les banquetes no seria la mateixa sense el seu pas per Montilivi i el camí futbolístic del Girona tampoc seria el mateix sense el tècnic de Mequinensa. El guió de l'esport té els seus capricis i ahir Agné va debutar a la banqueta del Tenerife davant el club amb qui va aconseguir l'ascens de Segona B a Segona A el curs 2007/08. Agné no entrenava un equip des que va marxar del Cadis i l'oportunitat li va arribar aquesta setmana, quan el club canari va fer fora Álvaro Cervera. Els seus primers dies a Santa Cruz de Tenerife han sigut intensos, ja que va agafar el vol pràcticament sense poder acomiadar-se de la seva família i ha hagut de destinar moltes hores al seu nou grup, buscant la clau per recuperar un equip en zona de descens i intentat descobrir la fórmula per bloquejar un Girona que funciona a les mil meravelles. De partits de l'equip de Pablo Machín ja n'havia vist molts Agné, però el sorià va guanyar la partida. "Felicito el Girona perquè està fent una temporada molt bona, però jo tinc molta feina per fer aquí", va comentar el tècnic en l'única pregunta que se li va fer en roda de premsa sobre el seu primer rival des que és el propietari de la banqueta de l'estadi Heliodoro Rodríguez López.

Davant la premsa canària, Agné no va poder mostrar-se satisfet pel primer resultat de l'equip amb ell com a entrenador, però sí va mostrar-se content per "l'esforç que han fet els jugadors fins a l'últim minut".

L'estirada del Girona

Després dels 90 minuts de duel contra el Girona, Agné no va negar que el Tenerife "té molt marge de millora". "A la primera part hem jugat amb foc perquè hem facilitat un joc d'anada i tornada i el Girona és un dels equips que més s'estira quan li permets", va valorar. "A la segona part crec que hem tingut el partit controlat, exceptuant l'última jugada del Girona", va afegir.

Quan se li va preguntar sobre l'estat físic dels seus jugadors, Agné va comentar que "l'equip s'ha desenvolupat bé físicament. Una altra qüestió és que els meus jugadors hagin corregut bé o pitjor". "Crec que a l'equip li falta ser més vertical i buscar més l'assistència entre línies, mentre que a nivell defensiu hi ha errades que no es poden cometre".