12 de febrer de 2015
12.02.2015

El grup de Ricardo Pini ja ha retirat la seva oferta de compra

L'empresari argentí va estar a punt de tancar el traspàs amb Delgado però després de 13 dies a Girona va haver-se'n de tornar de buit a casa

18.02.2015 | 07:19

L'anunci que Josep Delgado vol desfer-se del Girona ha provocat en les últimes setmanes que tota mena de representants s'hagin dirigit al club per interessar-se pel procès. Qui més a prop va estar de comprar la majoria del paquet accionarial a l'empresari de Sarrià de Ter va ser Ricardo Pini, un empresari i advocat argentí que, fins i tot, es va desplaçar durant 13 dies fins a la ciutat amb l'esperança de tancar el tracte. No hi va haver acord a pesar que Pini i el seu assessor van viatjar a Santander per veure el Racing-Girona i van estar tancats un parell de dies a Montilivi analitzant els comptes. Al final la desconfiança entre les dues parts, venedor i compradors, ho van engegar tot a rodar. Això i, segons els argentins, la "poca seriositat" de Delgado. Ja l'havien advertit que si la venda es convertia en una subhasta es retirarien i en comprobar-ho de primera mà, han confirmat que ja no estan interessats en el club. Pini i els seus inversors, que estaven disposats a pagar 2'3 milions a la propietat més un bonus de 4 en cas d'ascens a Primera, ja busca un altre club espanyol per desenvolupar-hi el seu projecte.
Quan Pini i el seu assessor van marxar de Girona rumb a Buenos Aires el passat 29 de gener la venda havia quedat "congelada" però no descartada. Ara sí que, pels argentins, l'acord ja no és possible. D'aquesta manera, tot i que des de la distància es van mantenir alguns contactes, els inversors han decidit llançar la tovallola i buscar altres clubs espanyols. Els representants de la propietat, per tant, perden una bona oferta i veuen com el procès segueix eternitzant-se. Ara, sobre la taula, només hi ha oberta la via d'uns empresaris sud-americans que haurien arribat amb la intermediació de Pere Guardiola, tot i que el germà del tècnic del Bayern en cap cas tindria res a veure amb el Girona si finalment l'operació es dugués a terme. Aquesta negociació tot just acaba de començar i per això el club ha demanat retardar la junta de creditors prevista pel dia 19 en què hauria de sortir de la situació de concurs. El club necessita uns 380.000 € per aconseguir-ho.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema