Malgrat la lògica recança per la darrera ocasió del partit desaprofitada per Mata, Isaac Becerra va marxar content a casa diumenge al migdia després d'empatar contra l'Sporting. El porter de Santa Coloma de Gramenet es va encarregar de subratllar que el punt era "molt bo" davant del "millor bloc de la categoria". Becerra, a més a més, tenia altres motius de satisfacció. I és que per quarta jornada consecutiva havia aconseguit mantenir la porteria a zero. De seguida, el primer que va fer va ser recordar que el mèrit era "gràcies a la feina de tots els companys". El nivell defensiu d'aquest Girona és altíssim aquesta temporada i sovint, com va passar a Tenerife o Santander, Becerra ha passat desapercebut.

Contra l'Sporting, el porter gironí va acabar el seu 13è partit sense encaixar cap gol, la qual cosa manté el Girona una setmana més com l'equip que més cops ha deixat la porteria a zero per davant del Valladolid (12) i Llagostera i Betis (11). A més a més i la dada més rellevant que s'extreu del partit contra l'Sporting és que Becerra va superar el millor registre d'imbatibilitat d'un porter del Girona en aquesta etapa moderna a Segona A. El rècord és ara de 408 minuts i trenca per tant la que ell mateix havia fixat també aquesta temporada de 386 minuts.

Becerra no recull una pilota del fons de la seva porteria des que l'àrbitre va donar per bo el gol del davanter del Lugo, Lolo Pla a l'Anxo Carro. Era l'1-2 definitiu i des de llavors, el Girona no ha encaixat cap més gol. Ni el Racing de Santander (0-1), ni l'Alcorcón (3-0), ni el Tenerife (0-1) ni tampoc l'Sporting (0-0) han pogut batre Becerra les darreres quatre jornades. Això ha situat el registre del porter barceloní en 408 minuts per davant del de 386 que va aconseguir després de deixar la porteria a zero els darrers tres minust a Sòria, contra Ponferradina (3-0), Albacete (0-1), Sabadell (0-2), Mirandés (3-0) i 23 minuts davant el Valladolid (2-1).

La millor marca d'un porter del Girona a Segona A la tenia fins aquesta temporada Albert Jorquera (2009-10). El rècord del de Bescanó era de 370 minuts. Tanmateix, aquell Girona de Narcís Julià té al seu poder el millor registre d'imbatibilitat a la categoria de bronze. I és que la sèrie de Jorquera la va allargar un partit i mig més Dani Mallo, a causa d'unes angines de l'actual preparador de porters del Llagostera fins a deixar-la en 518 minuts. Aquella sèrie va començar al min. 80 a Irun (1-1) i va seguir amb els partits contra Osca (2-0), Castelló (0-1),Numància (0-0), Betis (0-1), Salamanca (1-0) i 58 minuts contra el Vila-real B (2-0).