David Juncà va fer emmudir el Molinón a la primeravolta mb un gol al darrer sospir que suposar l'1-1 final. No hi va haver temps ni per servir de centre. Va ser una garrotada de les que fa mal però l'Sporting va aprendre la lliçó. Tant és així que el conjunt asturià s'ha convertit en un autèntic especialista a l'hora de marcar gols als darrers minuts dels partits. Aquesta temporada, els homes d'Abelardo Fernández han marcat set gols a manca de cinc minuts pel final i tretze en els darrers vint. La passada jornada contra l'Albacete, l'Sporting va remuntar un 0-1 gràcies a un gol final de Jony (m.87). D'altres gols salvadors que han donat punts als asturians van ser el de Pablo Pérez contra el Lugo (2-1, m.79), els de Guerrero i Castro davant el Leganés (2-1, m.80 i m.92) i els de Guerrero i Muñiz a Sòria (1-2, m.83 i m.88). En tots quatre partits, els astirians van haver de remuntar marcadors en contra. Dotze punts aconseguits a còpia de fe i d'una gran capacitat física.

En total, l'Sporting ha marcat 13 dels 35 gols que duu aquesta temporada (el 35%) en els últims vint minuts dels partits.

D'altra banda, Abelardo haurà de gestionar molt bé la seva plantilla amb vistes als propers comprimissos. I és que sense anar més lluny, diumenge es presentarà a Girona amb set dels seus jugadors titulars a una tartega groga de la suspensió. Si bé és cert que el tècnic asturià recupera Nacho Cases, baixa contra l'Albacete per aquest motiu, per contra veu com Luis Hernández, Juan Muñiz, Miguel Ángel Guerrero, Alberto Lora, Jony, Pablo Pérez i Bernardo Espinosa es podrien perdre el proper partit si són amonestats. L'Sporting rep el Mirandés la propera jornada però a la següent viatja a Valladolid i la asegüent rep el Las Palmas, dos rivals directes en la lluita per l'ascens a Primera Divisió.