A mesura que van passant les jornades, a Pablo Machín se li acumulen les baixes. Si diu?menge passat Eloi Amagat va caure lesionat i estarà aproximadament un mes fora de combat, ahir al Benito Villamarín, Felipe Sanchón només va resistir ahir la primera part. El davanter barceloní només d'arribar als vestidors ja va avisar Machín que no estava en condicions de continuar i al descans va ser substituït per Jaime Mata. Felipe ja no havia pogut jugar contra l'Sporting per una sobrecàrrega i ara caldrà veure si la lesió és més greu o si va retirar-se per precaució.

"A Felipe no el veia bé a la primera part, no tenia espurna, i quan ha acabat la primera part m'ha dit que tenia sobrecarregada la zona dels isquiotibials. Entre que ell no estava del tot segur i jo ja tenia dubtes i volia fer un canvi per buscar alternatives, m'he acabat decidint. Mata havia fet un bon treball i era lògic que fos l'alternativa", va explicar sobre aquest particular l'entrenador Pablo Machín.

Qui no podrà amb tota seguretat contra el Numància serà Pere Pons. El migcentre de Sant Martí Vell va veure la cinquena targeta groga de la temporada i serà sancionat. Serà el segon partit que es perd Pons per sanció després que fos expulsat contra el Ponferradina. Aquestes baixes obligaran el tècnic a donar continuïtat a Mata, Cristian Gómez o recórrer a d'altres efectius com Íñiguez, Bordas, Alfonso o Jandro. Machín també tindrà l'absència d'Eloi, que no podrà reaparèixer fins a mitjans de març.

L'expedició del Girona va fer nit a Sevilla i avui a les 10 del matí té programat un entrenament. Després de dinar tècnics i jugadors agafaran un vol a Barcelona. Està previst que a quarts de set de la tarda tota l'expedició arribi finalment a Girona.