Dissabte passat, coincidint amb la baixa per lesió d'Eloi Amagat, Pablo Íñiguez tenia esperances d'entrar a l'equip titular que s'enfrontava al Betis. A l'hora de la veritat, però, Pablo Machín es va decantar per Cristian Gómez i el migcampista cedit pel Vila-real es va quedar sense jugar cap minut. El polivalent jove jugador, tanmateix, té tots els números per tenir diumenge l'oportunitat que se li va negar a Sevilla. Contra el Numància, Pere Pons haurà de descansar per acumulació de targetes i això fa que hi hagi dos buits al centre del camp. Sense Pons ni Eloi Amagat, Machín haurà d'escollir dos dels homes menys habituals per formar d'entrada. Els principals candidats són sens dubte Íñiguez i Cristian Gómez tot i que Aday i fins i tot Jandro podrien tenir la seva oportunitat al mig del camp. "Aquesta setmana puc tenir opcions d'entrar. L'encaro com totes, treballant tant bé com puc per intentar fer veure al mçister que puc ocupar el lloc", deia ahir a la tarda el valencià. Fins ara, Íñiguez ha partitcipat en 9 partits de Lliga, acumulant un total de 341 minuts.

Migcentre o central quan calgui, Íñiguez s'ha convertit en un dels recanvis habituals de Machín. Al Benito Villamarín però, el tècnic sorià es va decantar per Cristian Gómez. La baixa per unes quantes setmanes d'Eloi Amagat farà que tant Íñiguez com Gómez i la resta de jugadors puguin tenir més oportunitats d'acompanyar els indiscutibles Granell i Pons, un cop hagi complert la sanció. En aquest sentit, Íñiguez reconeixia ahir que es pensava que al Benito Villmarín "podia ser una opció". "Al final no ho vaig ser. Vaig escalfar i animar els companys. Sabíem que no seria fàcil. Ara la derrota està oblidada i toca pensar en el Numància, que s'ha espavilat i no serà el mateix equip de la primera volta", diu.

El jugador nascut a Burgos admet que la gran temporada de Pere Pons li està barrant en certa manera el pas a l'equip. "Sincerament abans de venir no el coneixia. Ara és un dels pilars de l'equip. És molt bo. Me n'alegro que li vagi tot tan bé perquè és un 10 com a company. És treballador i ho té per tenir un gran futur", diu del de Sant Martí Vell. En aquest sentit, considera que amb Pere Pons formaria "una gran parella" al centre del camp. Tot i això, mentre espera l'alternativa de Machín, Íñiguez no llança la tovallola. "Hi sóc per a ajudar al mig, al darrere, vull fer un bon any, aprendre i seguir millorant. Gràcies a Déu la lesió ja l'he deixada enrere, que també era important", afegeix.