L'entrenador del Numància, Juan Antonio Anquela, va llançar ahir un missatge d'optimisme. Després de només una derrota en les últimes 17 jornades, el míster deixa ja al marge la lluita per la permanència i se centra en les opcions d'arribar a la sisena plaça, que en aquests moments és a sis punts de distància. Anquela assegurava ahir que "som molt ambiciosos" i revelava que "somio ser vius fins al final de la Lliga". Aquesta il·lusió passa per gua?nyar demà el Girona, a qui considera, "juntament amb l'Sporting de Gijón, el millor de la categoria".

El Numància compta amb un coixí de nou punts sobre el descens i, amb el primer objectiu del curs encarrilat, totes les mirades se centren en les possibilitats d'entrar al play-off d'ascens. "Som molt ambiciosos però de peus a terra i tenint la realitat molt a prop. No volem tornar al terreny perillós perquè no ens passi el de la temporada passada. Hem de ser el més ambiciosos possible i competir davant un rival molt bo", indicava el tècnic andalús.

L'entrenador numantí es referia al Girona de Pablo Machín i elogiava el gran campionat que està fent. "És a dalt per mèrits propis. Juga bé al futbol i a pilota parada tampoc són coixos". Anquela valorava el sistema de joc que utilitza Machín amb una línia defensiva de cinc al darrere. "El Girona juga amb dos carrilers, una forma diferent de jugar que els està donant un resultat terrible". Malgrat el poder gironí, Anquela únicament pensa en els tres punts a Montilivi. "Nosaltres vam començar malament i estem amb aquesta llosa. Ara fa temps que perdem pocs partits, tot i que és evident que ens costa guanyar", assenyalava el míster. Finalment, el tècnic andalús destacava el moment dolç del golejador Sergi Enrich i assegurava que "el nombre de gols ho diu tot. Cal veure-ho pels gols i pel que treballa al camp".

Pendents de Regalón

Paco Regalón tampoc va entrenar ahir i és dubte per al partit de demà a Montilivi. El defensa arrossega un problema al turmell des de la setmana passada i caldrà esperar per saber si entra a la llista de convocats. En el pitjor dels casos, el seu substitut a l'eix de la línia defensiva seria Gaffoor per fer parella amb Juanma.