Amb Pere Pons sancionat, Eloi Amagat lesionat i Felipe Sanchón amb ben poques possibilitats d'estar disponible, Pablo Machín haurà de regirar el fons d'armari de la seva plantilla per confeccionar l'onze titular per al partit de demà contra el Numància. Malgrat que sempre ha dit que la temporada es faria llarga i hi hauria minuts per a tothom, fins ara la divisió entre classes al vestidor ha estat evident. Machín ha comptat amb un grup de 13-14 jugadors molt habituals que han deixat amb un nul protagonisme la resta. Les baixes de Pons, Amagat i possiblement Sanchón, juntament amb de Juncà, faran que Machín hagi de donar l'alternativa a homes amb pocs minuts a les cames. A Sevilla, Cristian Gómez ja va ser titular en el lloc d'Eloi Amagat i demà podria repetir amb el permís d'Aday o fins i tot de Jandro. El que sembla que té un lloc asssegurat és Pablo Íñi?guez. El valencià té tots el números per ocupar el buit de Pons al pivot defensiu.

El gran dubte de Machín és a la davantera, on no decidirà fins avui, en la darrera sessió, si aposta per jugar amb Mata i Sandaza junts o bé donar entrada a Gerard Bordas, Christian Alfonso o Aday al costat d'un dels dos davanters de referència. Sigui com sigui, serà un dia perquè els jugadors que menys protagonisme han tingut fins ara es reivindiquin i demostrin a Machín que hi són i que poden aportar moltes coses d'aquí a final de temporada. "Estan entrenant fenomenal i ja hi ha hagut jornades en què m'ho han posat difícil a l'hora de fer l'onze. Aquest és segurament el partit amb més baixes i dificultats. Haurem de demostrar l'equip que som en conjunt. Els que no han tingut protagonisme tindran la seva oportunitat", deia ahir Machín. En aquest sentit, el tècnic assenyalava que, en el cas que no es decideixi per jugar amb Mata i Sandaza junts al davant, Christian Alfonso, Aday i Bordas ?-amb qui es va reunir ahir al final de l'entrenament- són les opcions que té.

"No els veig tan bé com a altres perquè, si no, evidentment estarien jugant però estic convençut que rendiran bé", deia. Aday suma 564 (18 partits) i és l'home que té un lloc gairebé segur a l'onze. La seva polivalència ha fet que actués tant com a mitjapunta, com a interior i darrerement com a carriler esquerre. Menys protagonisme ha tingut fins ara Christian Alfonso (123 minuts i només 1 partit de titular) mentre que Bordas tan sols ha participat en tres partits (55 minuts i un gol).

Una victòria del Girona suposaria arribar als 51 punts i assolir l'objectiu "primordial" del club a l'estiu. "Ara potser es queda curt però cal recordar que era l'objectiu inicial i s'ha de valorar", deia. La visita demà de l'equip de la seva terra i de la seva vida, on va treballar durant gairebé quinze anys, serà especial però no tant com quan a la primera volta, el Girona va jugar a Sòria. "Ja no és la primera vegada i serà menys especial", reconeixia. Sobre l'estat del seu exequip, Machín va assenyalar que són un rival "superdifícil de batre" i la ratxa d'una sola derrota en 17 jornades "així ho demostra". El tècnic no creu que vin?guin relaxats pel bon moment sinó que considera que vindran a guanyar per "enganxar-se a la lluita pel play-off d'ascens". Machín coneix bé el Numància i en destaca sobretot el seu potencial a pilota aturada. "Són el millor equip en aquest aspecte de la categoria. Més del 50% dels seus gols arriben així. Tenen un magnífici llançador com Julio Álvarez i rematadors convençuts que marcaran de cap. A més a més, Sergi Enrich està en estat de gràcia i les bandes amb Natalio i Vicente són perilloses. També els carrils amb Ripa i Cicinho, que ha arribat aquest mercat d'hivern cedit pel Sevilla", destacava.