El Girona. Només el Girona. Va ser l'equip que va portar la iniciativa del joc i el pes del partit. Va tenir el control. Això sí, li va mancar certa profunditat als darrers metres, i precisió. Les ocasions van ser poques, però molt bones. Això sí, per ambdós bàndols. El derbi va acabar amb empat i sense gols, però va deixar diverses coses a destacar.

El Sabadell depèn de la genialitat de Collantes. Podríem dir que és Collantes i deu més. Quan tens controlat això, que va ser el cas, és molt més fàcil tenir possibilitats.

El Girona no va estar del tot precís. Em sembla que encara li pesa la responsabilitat de veure's al davant a la classificació. Perquè ahir era el dia. Guanyant, es col·locava ben amunt a la taula. No és que tingui por de guanyar, crec que no és això, sinó que sent vertigen per situar-se ben amunt. Trobo que, des de la banqueta, Machín ho va controlar força bé i els canvis van ser encertats; els jugadors que van sortir ho van fer per motius obligats.

M'alegro moltíssim de veure Jandro de titular i amb el Girona. No m'imagino un onze titular sense l'asturià, ni tampoc Jandro sense el Girona. Si es pot reenganxar a la titularitat, serà molt important. Pot ser un home determinant en un últim terç de lliga apassionant. El vaig veure bé, força fresc, donant diferents passades amb encert, tenint participació i controlant l'estratègia. A mesura que vagi guanyant confiança, el Girona ho notarà. Pot patir la manca de ritme, però s'ha de saber dosificar d'ara en endavant. L'única manera de fer que millori és posant-lo al camp i crec que està en el seu dret de jugar de titular.

Comença un últim tram de lliga apassionant, en què el Girona ha de recuperar efectius i pensar, només en clau "play-off". No ha de renunciar a res, ni ha de llençar els partits. Els problemes extraesportius hi seran fins que no canviï la situació i estic convençut que tothom està pedalant força per arribar al 9 d'abril amb tot això solucionat. El Sabadell? Va poder perdre el partit per les gracietes d'en Nauzet. Trobo que l'empat no els val i no entenc per què perdien tant de temps. És un equip amb un tarannà força conformista. Està jugant amb una marxa menys i li falta intensitat... I això que s'està jugant no baixar!