27 de març de 2015
27.03.2015

Rebled, fulminat

Joaquim Boadas ha fet efectiva la carta de dimissió signada fa unes setmanes i, seguint les indicacions de Josep Delgado, ha comunicat la destitució de Rebled. El nou president es Patxi Otamendi

27.03.2015 | 21:04
Rebled, fulminat

Francesc Rebled ha deixat de ser aquest migdia president del Girona. Joaquim Boadas ha fet efectiva la carta de dimissió signada fa unes setmanes i, seguint les indicacions de Josep Delgado, ha comunicat la destitució de Rebled. La interferència en el procés de venda hauria estat el motiu principal de la seva sortida.

El nou president és el fins ara vicepresident Patxi Otamendi des d'aquesta mateixa tarda. Otamendi estarà al capdavant del consell d'administració de manera provisional a l'espera del que passi en el procés de venda de l'entitat. David Hugas entra al consell d'Administració.

Mentrestant el procés de venda segueix obert i Ricardo Pini ja està informat dels moviments mentre espera que li arribin els diners.

El responsable de la societat màxima accionista del Girona, Joaquim Boadas, ha anunciat el canvi de president i ha justificat aquesta decisió en que veia "perillar la imparcialitat que deure haver en el procés de venda de l'entitat".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook