Vostè ara assumeix protagonisme al Girona, però fa uns anys en va tenir a la televisió gràcies al programa de la Sexta "Quién vive ahí?", on va mostrar la seva casa de Palamós. Com va acceptar participar-hi? Encara hi viu en aquella casa?

Sí, encara hi visc. Jo tinc un amic que és productor i com que estaven rodant per la zona em va trucar. En aquell moment vaig dir "i per què no?". Va ser una experiència més, no me'n penedeixo pas. Però d'allò ja en fa quatre o cinc anys, tot i que és veritat que s'ha anat repetint diverses vegades aquell capítol.

Dilluns van pagar la nòmina de gener als jugadors. Ha baixat als vestidors per presentar-se als jugadors?

Sí, dilluns els vam pagar un mes. Volia baixar avui (ahir per al lector) al vestidor, però no hi havia entrenament. Em presentaré i els intentaré transmetre tranquil·litat, explicant-los que el club està fent tot el possible per trobar solucions. M'agradaria donar-los el meu punt de vista d'allà on ens trobem, el punt de vista del club. Els explicaré tot el procés de la venda, perquè vull que tinguin la informació de primera mà. Aquesta no és la millor manera de lluitar per l'ascens a Primera, però és la situació en què ens trobem. A mi m'agradaria sortir del concurs el dia 9 i que tot quedés normalitzat i ens poguéssim centrar en el tema esportiu. La situació és complicada però això no justifica que no puguem trobar una sortida. Els jugadors s'han sabut aïllar de la situació, són uns grans professionals.

Veu opcions reals de pujar a Primera? Es conforma disputant la promoció?

Del tema esportiu segurament en parlaria molt millor en Quique Cárcel o l'entrenador Pablo ?Machín. L'altre dia vaig veure unes declaracions del tècnic on deia que es veia capaç de lluitar per tot. Confio en les seves paraules. Si ell ho diu, m'ho crec.

El sotrac de joc que va evidenciar-se en partits com el del Numància i l'Albacete sembla que s'ha anat superant.

Sí, però això li passa a tots els equips. Aquesta lliga, com ja sabem, és molt llarga i els equips fan baixades i pujades. Estem a tres punts del primer i a un del segon i encara queden molts partits, onze en total. També li diré que sense acabar de jugar del tot bé estem guanyant partits, i això és important.

S'ha aturat a pensar quants punts faran falta per pujar directe i per fer el "play-off"?

No, la veritat és que no. L'únic que m'he parat a pensar és quan diners ens falten...

I quants en falten?

Per sortir del concurs no arriba a 600.000 euros. Però l'escenari ideal serien uns 900.000, per pagar-ho tot i quedar ben nets. La nostra intenció és posar al dia tothom. Si sortim del concurs rebrem una injecció econòmica important de la Diputació.

Li agradaria seguir de president, si es troba una solució que sanegi el Girona, fent vostè el "seu" projecte?

Sí, és clar que m'agradaria, segons qui hi hagués al club. A mi m'agradaria veure un Girona en calma i tranquil·litat, on la gent estigués al corrent dels pagaments i, evidentment, m'agradaria veure'l a Primera Divisió. És una possibilitat, per què no?

L'ascens ho solucionaria tot?

Sí, però no ens ho podem jugar tot a aquesta carta.

Té per davant una Setmana Santa amb poc temps per desconnectar...

Les últimes setmanes estan sent frenètiques i aquests dies de Setmana Santa ho continuaran essent.