Empresari d'èxit, amant de la filosofia oriental, la boxa i les motos... i ara president del Girona FC. Patxi Otamendi és molt actiu a les xarxes socials, on no té problemes per mostrar força facetes de la seva vida privada. Ho saben bé els seus seguidors a Facebook, Twitter o YouTube. Coneixem així la passió que sent per les motos (en un video a YouTube mostrava com va participar en una tanda al circuit de Montmeló) i pels viatges (l'hem pogut veure fent parapent a Veneçuela, o visitant Nova York i Xangai).

La Casa de Los cubos a «Quién vive ahí»

No obstant, un dels vídeos més reproduïts on apareix l'empresari basc establert a Girona, és el d'un programa de la Sexta (Quien vive ahí) on presumeix de la magnífica casa que té al Baix Empordà. La casa té més de 400 metres quadrats, amb tres dormitoris, dos sales d'estar, 4 banys, i un estudi, a més d'un jardí amb una gran piscina i un jacuzzi. En el vídeo, Otamendi explica que és amant de la filosofia oriental i que, de tant en tant, passa uns dies en un monestir «per desconnectar». També revela que, esporàdicament, practica la boxa.

En una entrevista que avui publica Diari de Girona, Otamendi explica com és que va sortir en aquell programa de la Sexta: «Tinc un amic que és productor i com que estaven rodant per la zona em va trucar. En aquell moment vaig dir "i per què no?". Va ser una experiència més, no me'n penedeixo pas. Però d'allò ja en fa quatre o cinc anys, tot i que és veritat que s'ha anat repetint diverses vegades aquell capítol».