Embalat com va el Girona, amb una ratxa gairebé impecable (5 victòries en els últims 6 partits) i situat en la zona de privilegi (segon, amb 2 punts d'avantatge respecte al tercer ) quan la lliga arriba al seu moment més transcendent, al vestidor s'intenta que l'eufòria no hi tregui el cap. S'està aconseguint i els jugadors mantenen el discurs del partit a partit, sense mirar més enllà. Cap d'ells, això sí, amaga que la gesta és a tocar i que ara mateix, l'objectiu no és acabar la competició entre els dos primers llocs. L'encarregat de traslladar ahir aquest discurs a la premsa va ser Aday Benítez. Va parlar de les "ganes" que li té l'equip al Barça B, del "punt a favor" que significa haver recuperat jugadors per afrontar aquest tram final i que si dimecres va acabar abans l'entrenament va ser per unes molèsties "sense importància".

Començant per això últim, el de Sentmenat va reconèixer que "el més normal" és que després de tantes jornades a les cames, els jugadors, com ell, pateixin per tots costats. "Alguns estem tenint alguns problemes musculars que s'han de tractar. Per això vaig acabar abans; s'ha de saber fins a quin punt s'ha de forçar la màquina. El cos també ha de descansar", va dir. Ara bé, també va admetre que si bé "tots els ?equips patim aquests problemes", al Girona "hem recuperat lesionats i això s'ha notat. A les segones parts, segons el meu parer, hem estat superior físicament a la resta dels equips. Per tant, com més bé arribem al tram final de temporada, millor". En aquest sentit, Aday va parlar d'un "punt a favor" per als gironins; això, sumat a la "il·lusió" i les "ganes" dels jugadors blanc-i-vermells, quelcom que es demostra no només en els entrenaments, sinó també els dies de partit: "Només cal veure la gent que té problemes físics i que, a l'hora de jugar, s'infiltren. Tothom vol estar a mort amb l'equip fins al final". Ganes, il·lusió i implicació per un objectiu comú, que no és pas cap altre que pujar a Primera. "L'objectiu és l'ascens directe, ara ja no hi ha volta de full. Si féssim el play-off no estaria gens malament. Vaja, seria l'hòstia. Però volem pujar a Primera de manera directa, així que és indispensable acabar entre els dos primers classificats", va dir.

Ànims de revenja

Amb només 6 jornades per al final, el Girona encara demà una nova final al Miniestadi, contra un Barça B que no viu el seu millor moment, però que sempre li ha fet la guitza. "Arriba l'hora de la veritat. Fa setmanes que ho diem i no és mentida. Ens toca el Barça B; un duel amb un valor afegit perquè ens ha superat força vegades darrerament. En el fons són tres punts més, però els hem de sumar si volem seguir a dalt a la classificació", va valorar Aday. Dolguts per la derrota de l'any passat al Miniestadi (2-1) i per d'altres episodits passats, al vestidor hi ha "ganes" i "ànims de revenja", com bé va afegir el migcampista, qui l'estiu del 2010 va quedar-se a les portes de pujar a Segona A amb el Sant Andreu, en una eliminatòria contra un Barça Atlètic que entrenava Luis Enrique Martínez.