El Girona ha fet un pas de gegant cap a l'ascens directe aquesta tarda gràcies a la victòria al Miniestadi contra el Barça B. Els de Pablo Machín han estat molt superiors en tot moment i han sabut, aixecar un partit que s'ha complicat al principi i al final amb l'1-0 de Sandro i el 2-3 d'Adama. Els gols de Mata, Eloi Amagat, Sandaza i, sobretot el de Cifuentes al final, han certificat el triomf del Girona ahir al Miniestadi. El Girona seguirà segon passi el que passi aquesta jornada amb la resta de rivals directes que lluiten per l'ascens. Un gran gol de Sandro Ramírez només començar ha deixat glaçats els més de 1.200 aficionats que s'han desplaçat al Miniesta. El partit no ha començat gens bé malgrat que el Girona ha dominat de dalt a baix el duel. El gol ha fet endarrerir línies al filial que ha vist com el Girona li perdonava l'empat mitjançant Mata i Sandaza. L'1-1 ha arribat al límit del descans gràcies a Mata. Només començar la represa, Eloi Amagat ha aprofitat una pilota morta a la frontal de l'àrea per fer el segon i fer desbordar d'eufòria l'afició desplaçada. L'èxtasi s'ha desfermat poc després amb l'1-3 de Sandaza. Amb el partit controlat, només l'entrada d'Adama ha inquietat els gironins. El ràpid extrem ha fet molt de mal per la dreta primer a Juncà i després a Aday. Adama, en una altra genialitat, ha posat emoció al partit. Han estat uns deu minuts de patiment en què Becerra ha tret una mà a un cop de cap de Cámara abans que Cifuentes sentenciés el partit després d'un contracop de Felipe.

Al final del partit, Pablo Machín ha declarat que «hem demostrat que som un súper equip. Un equip amb majúscules» i ha afegit que «teníem les idees molt clares des de l'inici i hem estat fidels al que buscàvem»

Fitxa tècnica:

2 - FC Barcelona: Suárez; Patric, Juste, Grimaldo (Román, min.86), Palència; Samper, Gumbau, Halilovic (Adama, min.52); Munir, Dongou (Cámara, min.71) i Sandro.

4 - FC Girona: Becerra; Juncà (Aday, min.65), Lejeune, Richy, Ramalho; Cifuentes, Eloi (Jandro, min.83), Granell; Pere Pons, Mata, Sandaza (Sanchón, min.69).

Gols: 1-0, min.6: Sandro; 1-1, min.42: Mata; 1-2, min.47: Eloi; 1-3, min.54: Sandaza; 2-3, min. 35: Adama; 2-4, min.90: Cifuentes.

Àrbitre: Pizarro Gómez (comitè madrileny). Va amonestar Gumbau (min.11), Samper (min.39), Lejeune (min.46), Eloi (min.49), Juncà (min.61), Sandro (min.75).

Incidències: partit corresponent al vintè setena jornada de la Lliga Adelante disputat en el Miniestadi davant 6.722 espectadors.