A manca de quatre jornades per acabar la Lliga el Girona continua segon, en posició d'ascens directe a Primera Divisió, després d'empatar a Montilivi davant el Saragossa, que s'ha avançat només de començar amb un gol de Rico en segon minut de partit, gràcies a un cop de cap de Carles Mas a dos minuts per acabar i poc després que Jandro fallés un penal. L'empat deixa el Girona amb 72 punts, empatat amb l'Sporting, però en el lloc per la millor diferència de gols que els asturians.

El tècnic del Saragossa, Ranko Popovic, s'ha presentat a Montilivi amb un canvi de dibuix per adaptar-se al Girona amb una línia de tres centrals i dos carrrilers que, només de començar, li ha sortit bé amb la jugada del primer gol. Quan tot just s'havia jugat poc més d'un minut, el carriler esquerre Rico ha agafat l'esquena de Cifuentes per acabar superant amb un gran xut. Un 0-1 en fred que ha condicionat tota la resta de partit.

Fins al descans, en una primera part de molt bon futbol, el Girona ha estat superior al Saragossa i ha tingut bones oportunitats però ni Sandaza, ni Mata, ni Granell, ni Richy han pogut batre Bono mentre que l'àrbitre ha xiulat un fora de joc molt protestat pels locals en una jugada que havia acabat amb un clar penal sobre Sandaza. El Saragossa ha aguantat els cops com ha pogut i, a cinc minuts per al final de la primera meitat, ha fregat el 0-2 en un mà a mà de Jaime amb Becerra que el porter del Girona ha aturat de manera espectacular.

La calor i l'esforç físic de la primera meitat han jugat a la en contra del Girona en una segona meitat on l'equip de Pablo Machín no ha pogut repetir el bon futbol de la primera meitat; mentre el Saragossa, conscient que els tres punts el deixaven molt ben posicionat de cara a jugar el «play-off», ha anat intentant, i ha aconseguit, alentir el ritme del partit. Machín ha buscat l'empat - Felipe i Jandro han entrat per Eloi i Juncà-, però els dos equips han disposat d'escasses oportunitats per marcar fins als electritzants deu minuts finals. En el minut 82, Arias López ha xiulat penal per una caiguda de Mata dins l'àrea. Montilivi ha explotat d'alegria i, just un minut després, s'ha enfonsat quan Jandro ha enviat el llançament del penal a la base del pal de la porteria de Bono. L'errada del veterà jugador asturià semblava allunyar el Girona del somni de l'ascens, però els jugadors del Girona han tornat a fer una demostració de cor per empatar el partit en una embolicada a jugada aturada on la primera rematada ha picat al pal i la segona, de Carles Mas de cap, ha acabat suposant aquest 1-1 que manté el Girona segon i en llocs d'ascens directe a Primera Divisió a manca de només quatre jornades.

Girona: Becerra, Cifuentes, Ramalho, Lejeune (Mas, m.47), Juncà, Pere Pons, Àlex Granell, Eloi Amagat (Felipe, n.56), Mata i Fran Sandaza.

Saragossa: Bono, Fernández (Natxo Insa, m.59), Vallejo, Mario, Rubén, Rico, Dorca, Basha, Jaime (Ruiz de Galarreta, m.63), Pedro i Borja Bastón

Gols: 1-0, m.2, Rico; 1-1, m.88, Carles Mas.

Àrbitre: Arias López.

Montilivi: 8.845 espectadors.