De nom Artur o Carles, si ahir algú va tenir protagonisme a Montilvi van ser els Mas. El president perquè va ser espectador d'excepció del partit durant tota la segona part; i el banyolí perquè amb el seu primer gol a Segona Divisió A va rescatar un punt que es presumia com a bàsic per mantenir la lluita cap al somni.

I ara què?, es preguntarà molta gent. Doncs ara sí que més que mai, a fer cas del tòpic del partit a partit. El Girona FC haurà de recuperar forces per jugar dimecres a Vitòria; i encomanar-se de passada a Santo Domingo, que serà on jugarà, també dimecres, una hora abans que els gironins, l'Sporting.

Però pel camí que ens portarà al final de la lliga estaria bé saber què hi podem trobar. I el que hi trobem és que Girona i Sporting, a banda de sumar els mateixos punts, tenen el gol average particular empatat (1-1 i 0-0) i el general també (+23). Així, el tercer mecanisme de desempat és buscar qui ha marcat més gols: 57 el Girona FC per 50 dels asturians. I al final això tampoc fos suficient, aleshores caldria anar a la classificació del fair-play, on els gironins són primers i l'Sporting segon. Com deia la iaia, t'ho pots creure?

I la mala notícia d'ahir, la lesió de Florian Lejeune, peça bàsica i baixa més que considerable per aquesta recta final de la lliga. Segur que el president Mas dimecres no serà a Mendizorrotza, però és molt probable que hi sigui, i amb molt protagonisme el central banyolí.