Malgrat els 82 punts que sumaria l'Sporting de Gijón si guanya a Sevilla contra el Betis, en el darrer partit de la temporada, l'entrenador dels asturians Abelardo Fernández tem que no en faran prou. Ja advertia que no creia que el Girona perdés dos partits seguits, i ahir Abelardo es resignava i assegurava que "si amb 82 punts no pugem directe, lluitarem per la promoció amb totes les ganes".

El preparador de l'Sporting explicava al final del partit que era una llàstima no haver marcat més gols contra el Sabadell. Per això assegura que "anirem a Sevilla a guanyar per 0-2 i esperar que el Girona no guanyi a casa contra el Lugo". Per a Abelardo l'ascens directe està molt difícil i reconeix que "el Girona és el favorit per ser equip de Primera Divisió l'any que ve". Tanmateix, l'exjugador també va fer una crida de confiança als seus aficionats assegurant que "lluitaran fins al final, fins que no hi hagi més opcions" d'ascendir directement. Abelardo va voler destacar el nivell dels tres equips del davant i assegurava que "el nivell competitiu ha estat màxim". L'asturià deia que "és increïble el nombre de punts que hem fet, i també el que han fet els altres equips. Nosaltres no podem donar més" afegia el tècnic de l'Sporting de Gijón.

Per acabar va voler destacar l'actitud dels seus jugadors dels que deia que "arriben fosos a final de temporada". Tot i això, l'asturià va assegurar que "lluitaran" per poder optar a pujar a Primera. Ahir El Molinón els va ovacionar, tot i que l'ascens no depèn d'ells.