Ha patit molt amb el partit?

Sí. L'he estat seguint per la ràdio i també he estat atent al que feia l'Sporting, sobretot a la primera meitat fins que ha marcat els dos gols, però la veritat és que hem patit fins al final amb la segona expulsió que ens ha mantingut amb tensió fins als darrers minuts. Però l'equip ha tornat a respondre molt bé, com al llarg de tota la temporada, i ara ja només ens falta un partit per pujar a Primera Divisió. Diumenge vinent contra el Lugo serà una jornada històrica.

Ara sí que ja veu el Girona pujant a Primera Divisió per primer cop a la seva història?

Estem a noranta minuts de Primera Divisió. Amb una victòria contra el Lugo ho aconseguirem. Em preocupa una mica el tema dels centrals, perquè Ramalho està lesionat i suposo que Mas i Richy estaran sancionats, però el Girona ha demostrat que és un molt sòlid i segur que ho torna a ser aquest pròxim diumenge contra el Lugo.

El ple a Montilivi està assegurat.

Sí. De fet en el darrer partit ja estava pràcticament ple. L'afició respondrà molt bé com ho ha fet sempre, sobretot en els mals moments. Recordo com la temporada passada, quan l'equip va passar per moments molt complicats, l'afició va ser important per ajudar l'equip. Ara segur que ho tornarà a ser en una situació molt més favorable.

Un ascens del Girona a Primera Divisió en què beneficia la ciutat?

En molt. Tant de manera directa com indirecta. Per una part, el seguiment mediàtic que generen i la repercussió dels grans equips amb què el Girona s'enfrontaria cada setmana farien que el nom de la ciutat tingués més visibilitat; i per l'altra, pels milers de seguidors que es mouen cada quinze dies en els partits i això repercuteix en restauració i en altres negocis. A Primera Divisió el Girona entraria a formar part d'una competició que, cada setmana, és seguida per milions de persones a tot el món. Ara, però, encara és aviat per parlar de les repercussions de jugar a Primera Divisió perquè primer cal pensar en el partit de diumenge contra el Lugo.

L'èxit de Temps de Flors, l'Uni a l'Eurolliga, la gravació de "Joc de Trons" i ara el Girona anant cap a Primera. La ciutat està en boca de tothom.

Girona està de moda. Això és el que ens vam proposar quan vam arribar fa quatre anys i ho estem aconseguint. Posar de Girona de moda en molts àmbits, siguin culturals, esportius o turístics amb un objectiu que és no cap altre que crear llocs de treball i potenciar l'economia de la ciutat. Un Girona a Primera Divisió de futbol és clar que contribuiria a aquest objectiu.