La victòria a Palma de diumenge a la tarda (0-1) ha fet disparar l'eufòria entre els aficionats blanc-i-vermells. Els tres punts de l'Iberostar han deixat el Girona en una situació d'autèntic privilegi amb dos punts d'avantatge respecte a l'Sporting de Gijón i només una jornada per jugar-se. O el que és el mateix, el conjunt blanc-i-vermell serà de Primera Divisió si guanya diumenge el Lugo i també podria ser-ho en cas d'empat si l'Sporting no guanya per més d'un gol al camp del Betis. Una situació que fa ser molt optimista i que, al mateix temps ha fet que ja no hi hagi entrades per al partit contra el Lugo. Ahir a primera hora del matí abans que a les nou obrissin les oficines de Montilivi, la fila de seguidors del Girona que feia cua per comprar una entrada per al partit travessava el pàrquing i arribava al carrer. Tanmateix, cap de l'aproximadament centenar d'aficionats més matiners va tenir sort. I és que les entrades s'havien esgotat diumenge a la nit per Internet i ahir al matí a les oficines ja no en van poder vendre.

Ben aviat, els treballadors del club es van afanyar a penjar el cartell d'"entrades esgotades" i mitjançant una piulada a Twitter es va fer públic que ja no en quedaven. Tot i això, el degoteig de socis i simpatizants que volien comprar una entrada per al partit va continuar durant tot el matí. En veure el cartell penjat a l'entrada de les oficines la decepció entre les seves cares era màxima. "Ja? Tan aviat?", es preguntaven resignats. La resposta del personal del club, així com del mateix gerent, David Hugas, acabat d'aterrar de Palma, era la mateixa: "Sí". Ara l'única esperança per als aficionats que vulguin comprar alguna entrada (els socis tenen el duel inclòs al carnet) per al partit és esperar a diumenge, quan el club en posarà algunes a la venda a taquilla. Serà un paquet molt reduït que podria no arribar ni al centenar. "Haurem de venir dissabte a la nit amb la tenda de campanya!", deien en to de broma alguns dels aficionats que s'havien acostat a l'estadi per comprar entrades i rebre els jugadors de la seva arribada de Palma.

L'excel·ent temporada del Girona va fer que fa quinze dies després de la victòria a Mendizorrotza contra l'Alabès (0-3) s'arribés a la xifra dels 7.000 abonats i el club decidís aturar les noves altes. Això fa que dels 9.282 seients que té d'aforament l'estadi gironí, 7.000 estiguin ja reservats per als abonats, independentment de si tenen previst assistir o no al partit. De les 2.282 localitats restants unes quantes estan destinades a compromisos publicitaris del club, mentre que la resta es van posar a la venda quan es va conèixer l'horari oficial del partit. Des de llavors i sobretot després de les victòries contra Alabès i Llagostera les entrades es van anar venent a un molt bon ritme, tant a les oficines com per internet. Tan bon ritme que diumenge al vespre es van esgotar, just després de confirmar-se el triomf a Palma. Fins i tot les 300 destinades a l'afició visitant, que van volar a través d'internet. Un dels afortunats que n'havia aconseguit una d'aquest sector era ahir al matí a l'estadi amb l'esperança d'aconseguir-ne més. No va tenir sort.

Entre els socis que van pujar ahir al matí a Montilivi hi havia cert malestar per no poder comprar cap entrada. Alguns lamentaven que durant la temporada s'havien fet moltes promocions d'invitacions i que ara els abonats s'havien quedar sense poder comprar entrades pagant.

"Quan van mal dades, sempre som els mateixos i en canvi, quan hi ha coses importants en joc, llavors ve tothom", es queixaven resignats. Tot i això, en cap cas es va generar el clima de tensió de quan ara fa dos anys el club va decidir alliberar tots els seients dels abonats en l'eliminatòria decisiva per pujar a Primera, en el play-off contra l'Almeria.