Cares somrients i moltes ensaïmades de Mallorca sota el braç. Així varen tornar ahir al migdia els jugadors del Girona d'un desplaçament a Mallorca que els ha deixat amb un peu i mig a Primera Divisió. L'equip va fer nit a Mallorca després de la seva victòria a Son Moix i ahir va tornar, via Barcelona, en un desplaçament encara amb millor ambient que de costum. Encara a Palma, i poc abans d'enlairar-se, feia broma deixant que les televisions agafessin imatges amb ell assegut just davant la porta de la cabina de l'avió.

Pablo Machín ha pilotat aquest Girona primer cap a la permanència, en el tram final de la passada temporada, i ara cap a un possible ascens de categoria fins a una Primera Divisió on el futbol gironí no ha estat mai. A l'arribada a Montilivi al voltant de quarts de dues del migdia, i com ja havia passat l'endemà de la victòria a Vitòria, els jugadors del Girona es varen trobar amb la rebuda d'un grup d'incondicionals que els volien felicitar pel triomf a Son Moix.

El tècnic de Sòria ha donat festa avui a la plantilla i fins demà, dimecres, l'equip no començarà a preparar el partit contra el Lugo, en el que serà el partit més decisiu dels últims anys. A Mallorca, ?Machín es va emportar vint jugadors, dos més dels que feia falta i va acabar descartant Juanlu i David García, però per aquest diumenge té les baixes dels centrals Richy i Carles Mas per sanció. Amb Ramalho lesionat, Pablo Machín té un petit trencaclosques davant seu per confeccionar una defensa de garanties contra el Lugo. Decidir això, amb la probable entrada de Pablo Íñiguez i David Garcia, i recuperar físicament la resta de jugadors és la feina de Machín per a aquesta setmana.