«Venc boli Bic i regalo 4 entrades per al partit més important del Girona en tota la seva història. Zona gol nord. Les localitats són correlatives. Preu no negociable (500 euros). Aquest és només un de la vintena d'anuncis oferint o demandant entrades que en les últimes hores ha aparegut al web milanuncios.com. La febre per aconseguir una localitat per al Girona-Lugo de diumenge (estan exhaurides des de diumenge a la nit) ha disparat un fenomen fins ara inèdit a Girona i només reservat per a grans esdeveniments esportius com finals de Copa o de Lliga de Campions, o clàssics entre el Barça i el Madrid.

Per menys de 100 euros cada tiquet, no hi ha res a fer i la majoria de propostes són per a paquets de dos o més. Un altre anunciant també ven un bolígraf i sol·licita 170 euros per dues localitats de les quals no revela la zona, xifra que un altre revenedor dispara als 200, per uns bitllets de Preferent. Per dues entrades de gol sud, una de les ofertes en dispara el preu fins als 250 euros.

A «milanuncios.com» no només hi ha ofertes, també s'hi poden trobar nombroses demandes de localitats d'aficionats que no volen perdre's el partit. N'hi ha que s'ofereixen a pagar entre 50 i 100 euros per cada bitllet, xifres superiors al preu oficial estipulat pel Girona però que queden lluny del que reclamen molts dels revenedors. «Per favor, em fa molta il·lusió aquest partit. Puc pagar més que el seu preu de venda», assenyala un dels seguidors interessats.