El Girona assimila aquest dilluns el dur cop que va suposar l'empat de diumenge contra el Lugo queel deixa sense l'anhelat ascens directe i el condemna a jugar-s'ho tot en la sempre incerta promoció.

El partit davant el conjunt gallec va acabar en unes circumstàncies estranyes després de la interrupció del joc per una agressió a un dels jutges de línia i la represa més tard per disputar quaranta segons.

El col·legiat murcià Sánchez Martínez va manifestar en l'acta: "Després de l'impacte d'una ampolla d'aigua completament plena al coll del meu assistent número 1 amb el joc aturat, es va prendre la decisió de retirar-nos al vestidor. Després de deliberar amb capitans, delegats i entrenadors, es van completar els 40 segons restants".

Aquests fets poden suposar-li una sanció important al Girona, que està pendent de la resolució del comitè de competició per conèixer el càstig.

El president del club, Patxi Otamendi, ha declarat a Catalunya Ràdio que la seva entitat treballa "amb els Mossos d'Esquadra a la identificació de la persona que va llançar l'ampolla".

"Hem revisat l'acta i hem col·laborat amb l'àrbitre, esperem que no hi hagi sanció", ha assenyalat Otamendi, que ha subratllat sobre les crítiques d'ahir a la motivació del Lugo en un partit en el qual només es jugava els tres punts que, "avui, en fred", reconeix que el seu equip no està en la Lliga BBVA "per cinc minuts, la resta són excuses".

Sobre la promoció, el president està convençut que el Girona donarà "la cara" i espera que la plantilla sigui capaç d'aconseguir l'ascens, encara que sigui a través de la promoció.

L'equip de Pablo Machín ha tornat a entrenar-se avui en una sessió de recuperació i, demà, tindrà descans per tornar el dimecres a l'activitat i preparar el partit de dijous a Saragossa.