Després de la desil·lusió gironina en no aconseguir l'ascens directe a Primera, equip, afició i ciutat s'han de preparar per disputar el play-off davant el Saragossa. L'equip aragonès s'ha classificat a l'última jornada per la promoció gràcies al seu empat a Butarque davant el Leganés, juntament amb l'empat de la Ponferradina davant l'Alcorcón. El Saragossa ha estat gran part de la temporada a la zona alta de la classificació però no va acabar de trobar la regularitat necessària per consolidar-se entre els cinc millors. Tota la segona volta, però, ha hagut de superar molts obstacles per defensar una sisena que en tot moment ha tingut el seu nom.

L'equip dirigit per Ranko Popovicha tingut en aquests últims partits jugadors lesionats com Abrante, Basha o Borja Bastón. En principi, Abrante jugarà dijous com també ho farà Basha. Borja Bastón, en canvi, el jugador estrella de l'equip, té molt difícil arribar al partit d'anada i apurarà al màxim per ser diumenge a Montilivi. La combinació entre experiència i joventut sostenen el pilar d'un equip irregular però que arriben molt millor anímicament a l'eliminatòria que el Girona. Els precedents a la Romareda no són bons per als gironins.

En les tres visites a Segona A, en totes s'ha acabat en derrota gironina per la mínima, aquest any, per 2-1, en un duel marcat pel pèssim arbitratge de Sánchez Martínez, el mateix col·legiat d'ahir a l'estadi, després de l'expulsió de Bigas. En canvi, a Montilivi, és el Saragossa qui no ha guanyat mai amb un balanç de dues derrotes i un empat. Els 21 punts de diferència entre Girona i Saragossa a la lliga regular poden ser una bona motivació.