No hi havia pla B. Tot estava preparat perquè Montilivi fos una festa. La celebració de l'ascens havia estat estudiada durant els dies anteriors i si bé ningú ho donava per fet al cent per cent, ben pocs s'haurien pogut imaginar que la gesta acabaria desapareixent per un cop de cap de Caballero al minut 91. No es pensava en el play-off, així que, un cop va quedar ben clar que aquest era l'únic camí possible, a Montilivi es va començar a treballar contra rellotge per intentar organitzar un desplaçament amb cara i ulls cap a Saragossa. El Girona encara té opcions de pujar a Primera i per mantenir-les necessita esgarrapar un bon resultat de La Romareda aquest dijous. Perquè això sigui possible, el club té molt clar que els jugadors necessiten el suport dels seus seguidors i per això ha organitzat un desplaçament per carretera perquè hi hagi una nodrida representació blanc-i-vermella a terres aragoneses.

Des de primera hora del matí, la maquinària es va començar a moure, tot pensant en la millor manera de desplaçar un bon nombre d'aficionats cap a Saragossa. Es va descartar l'opció de llogar un TAV, com va passar fa dos anys per viatjar cap Alcorcón, i es va arribar a la conclusió que l'autocar era el millor vehicle possible. El club va proposar una reunió amb representants de les penyes oficials, amb els quals va acabar de perfilar tots els serrells. "Estem intentant muntar algun tipus de desplaçament perquè puguin venir prop de 400 aficionats. La intenció és que el viatge tingui el cost més baix possible", deia Patxi Otamendi al migdia, abans de prendre cap decisió definitiva. El president era conscient que el cop de diumenge havia estat "molt dur", però recordava que "això continua" i que si bé no hi havia "gaire temps" per gestionar-ho tot, espera que l'afició respongui com l'equip mereix: "Confiem que vingui prou gent. En els últims partits a casa, s'ha notat l'ambient i el caliu del públic".

Cap al vespre, el desenllaç. Breu escrit a les xarxes socials, tot comunicant que tots els aficionats que ho vulguin es poden inscriure a partir d'avui en el desplaçament amb autocar cap a Saragossa. El viatge té un preu de 55 euros que inclou el trasllat (anada i tornada) i també una entrada per a l'estadi de La Romareda. Les inscripcions es poden dur a terme durant el dia d'avui i també demà a les oficines de l'estadi i també a totes les seus de les penyes oficials del club blanc-i-vermell. Els aucars sortiran de Montilivi dijous a la una del migdia.